Menu
in

Werelds dikste vrouw ziet er na 6 zes totaal anders uit!

Werelds dikste vrouw ziet er na 6 zes totaal anders uit!

Beeld: YouTube @ TLC

De werelds dikste vrouw ziet er 6 jaar later helemaal anders uit. Christina Phillips was 23 jaar jong, toen ze wereldwijde bekendheid kreeg. Niet iedereen staat te springen om op zo een manier bekend te staan. Bij Christina was dit niet anders, maar het gebeurde toch. Na 6 jaar valt er het een en ander op te merken rondom de situatie van de werelds dikste vrouw.

De werelds dikste vrouw

Op het moment toen Christina uitgeroepen werd tot dikste vrouw ter wereld woog ze maar liefst 321 kilo. Maar door de jaren heen heeft Christina niet stil gezeten. Zij heeft ervoor gezorgd dat ze niet de dikste vrouw ter wereld zou blijven. Je mag zeggen wat je wil, maar Christina heeft wel bewezen dat je in het leven nooit moet opgeven. Wie naar eerdere foto’s van Christina kijkt zou het nooit voor mogelijk houden dat ze vandaag de dag zo slank eruit zou zien. In het verleden werkte Christina om en bij 7000 calorieën per dag naar binnen. Jarenlang maakte ze zich helemaal niet druk over haar gewicht en haar gezondheid. Maar op een dag besloot Christina te kappen met het veel eten en te werken aan haar zelf.

Beeld: YouTube @ Reality TV NEWS

Een totaal andere beeld

Christina wist dat er wat moest gebeuren. De eerste cruciale stap die ze hierbij nam, is om zich aan te melden voor een welbekend televisieprogramma “My-600-lb-life”. In zo een programma worden mensen met overgewicht een handje geholpen om af te vallen. De persoon die de leiding had over het programma begon een paar eisen te stellen. Christina moest namelijk bewijzen dat ze zich zou committeren om het programma af te maken. Het programma was niet even makkelijk, maar Christina is vandaag de dag niet meer werelds dikste vrouw.

Bron: nl.newsner.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten