Menu
in

Vrouw ziet ‘dode echtgenoot’ in restaurant die al negen jaar overleden is!

Vrouw ziet 'dode echtgenoot' in restaurant die al negen jaar overleden is!

Beeld: ladbible.com

Een vrouw heeft haar ‘dode echtgenoot’ gezien in een restaurant. Om het verhaal nog enger te maken: hij is al negen jaar overleden. Wat de vrouw aangeeft komt neer op een onmogelijkheid. Als je dood bent… ben je dood! Maar er schijnt niemand te zijn, die de vrouw op andere gedachten kan brengen. Ze heeft haar ‘dode echtgenoot’ gezien en daar blijft ze erbij.

‘Dode echtgenoot’ in restaurant gezien

De Britse vrouw heeft de schrik van haar leven gehad nadat ze Facebook opende. Ze zag haar man namelijk in een video die op haar tijdlijn verscheen. Het enige is dat hij negen jaar geleden stierf. De video die geüpload is, is gemaakt in een Indiaas restaurant. Het gevolg was dat het restaurant overspoeld werd met vragen over de identiteit van de man. Volgens Lucy, zoals de vrouw heet, is de man haar overleden echtgenoot Harry.

Beeld: YouTube @
World time

Haar man al negen jaar overleden

In de korte promotievideo zijn dinerende mensen te zien die zich tegoed doen aan hun maaltijden, terwijl obers zich tussen de tafels en stoelen met tevreden klanten haasten. Een van die klanten blijkt Lucy’s overleden echtgenoot te zijn. De video, die door het restaurant op Facebook werd gedeeld, zorgde ervoor dat velen hun wenkbrauwen fronsten, nadat Watson had opgemerkt: “Hoe oud zijn de beelden? Mijn overleden echtgenoot en zijn zoon waren bij de eerste opname en hij stierf in 2014?” In een gesprek met MailOnline zei ze: “Ik gebruik Facebook niet echt, behalve om vrienden te checken of in contact te zijn met mensen. Ik was aan het scrollen en zag de video. Lucy gaf aan dat ze meteen door had dat het haar overleden man was, toen ze de video zag. Best wel een vreemde situatie!

Bron: ladbible.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten