Menu
in

Vrouw wil driehoekshuwelijk met haar getrouwde man en universiteitsvlam

Bron: YouTube @Truly

Een vrouw, die in een driehoeksrelatie is met haar universiteitsvlam en haar getrouwde, hoopt dat ze allemaal kunnen trouwen als een trio. Angel en Tyler, werden een stel in 2018 na een ontmoeting op Tinder. En ze nodigden Sam uit om hun relatie in 2019 te joinen, meldt WalesOnline.

Trio-relatie met getrouwde man en vlam

Angel kende Sam van de universiteit en ze hadden al eens eerder gezoend, voordat ze in 2019 de trio-relatie aangingen met Tyler, met wie Angel al een jaar samen was. Angel en Tyler hadden elkaar ontmoet op Tinder voordat ze hun romantische relatie begonnen als een throuple nadat ze elkaar allemaal hadden ontmoet op een festival.

In het begin verliep de relatie moeizaam. Want bij twee afzonderlijke gelegenheden konden ze de relatie niet langer dan twee weken laten duren. Maar nu wonen ze alle drie samen, en zijn heel erg gelukkig. Angel en Tyler zijn in mei 2022 getrouwd en hopen dat Sam in de toekomst in het huwelijk kan treden.

Begin van hun relatie

Angel legde uit hoe de relatie tussen de drie begon. “We gingen alle drie naar het festival en gewoon met de muziek en misschien een beetje alcohol erbij begonnen Sam en ik gewoon te zoenen. En toen had Tyler zoiets van: ‘Nou, dat is best cool.’ “Van daaruit ontwikkelde het zich.” Verder legde ze ook uit hoe ze in het begin aan haar jaloezie moest werken om de relatie tot een succes te maken. “We waren bang om ons voor elkaar open te stellen. Het is intimiderend om een heel ander persoon aan je leven toe te voegen waar je op kunt vertrouwen. Ik was egoïstisch, maar heb mijn jaloezie verwerkt.”

In het begin verliep hun relatie moeizaam, omdat Angel zich moest aanpassen aan het uitgaan met vrouwen. Sam moest zich aanpassen in de dynamiek, omdat Angel en Tyler al een jaar samen waren. Angel zei: “Voor Sam was het moeilijk om zich bij Tyler en mij aan te sluiten die al een heel jaar samen waren.” Het drietal is tegenover hun familie en vrienden open geweest over hun relatiestatus, maar heeft gezegd dat hun ouders er niet over praten. Angel zei: “Onze ouders weten dat we in een throuple zitten, maar praten er niet graag over. Al onze vrienden weten het.”

Bron: Chroniclelive

Beeld: YouTube @SWNS/ Truly

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten