Menu
in

Vrouw verbannen van dating sites: ze krijgt te veel matches

Beeld: Twitter @DiasyRenegade/ Unsplash

Daisy Renegade is OnlyFans model en kreeg in twee jaar tijd meer dan tienduizend matches. Inmiddels is het model al van verschillende dating sites verbannen.

Te veel matches

Na een tijdje begon Daisy een daling te zien en kreeg zij het idee dat de sites haar aan het censureren waren door haar profiel niet te laten zien: een zogeheten ‘shadow ban’. Haar account zou dus nog wel actief zijn, maar niemand kreeg het meer te zien. Door de ban verdwenen de profielen en chats die zij had met mensen met wie zij al gematched was. Ook betaalde Daisy voor boosts op haar profiel om deze nog zichtbaarder te maken, maar zonder resultaat.

Afbeelding: Pixabay

Te knap

Daisy vind nu dat zij gediscrimineerd wordt omdat zij knap is en een OnlyFans heeft. Op de talloze mailtjes en pogingen om de reden te achterhalen voor de bans heeft zij helaas nooit een antwoord gekregen. Hoewel ze haar OnlyFans account niet promoot op de datingsite werd ze door verschillende datingapp gebruikers wel hiervan beschuldigd. Volgens Daisy is het een stigma waar vrouwen die zelfverzekerd en sexueel vrij zijn bestraft worden.

“Ik heb veel mensen gehad die me via apps berichten stuurden dat ik er alleen ben om voor mijn account te adverteren. Maar ik ben er vanaf het begin gewoon openhartig over”, legde ze uit. “Veel mensen zullen het niet leuk vinden. En als ik op zoek ben naar een date, kan ik het beste eerlijk zijn.” Hoewel ze nooit zeker kan weten waarom ze is verbannen uit verschillende dating-apps, vermoedt Daisy dat de OnlyFans-pagina de reden is.

Bron: Ladbible

Beeld: Pixabay

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten