Menu
in

Vrouw trekt zich niets van haters aan: ‘Ik ben een sexy oma die graag piercings en tatoeages zet!’

sexy oma

Rachel besloot na een Lupus diagnose niet achter de geraniums te gaan zitten, en met haar 128 tatoeages en vele piercings is ze nog steeds sexy.

‘Sexy Oma’

De 41-jarige grootmoeder Rachel, ook wel bekend als MS TK, heeft een op zowel TikTok als Instagram veel volgers, mede dankzij haar unieke uiterlijk. Na haar diagnose met Lupus besloot Rachel eruit te zien en te leven hoe zij graag wilde, en besloot zij haar lichaam te versieren met tatoeages en piercings. “Lupus deed me beseffen dat ik morgen weg zou kunnen zijn… Dus ik wil mijn leven ten volle leven.” aldus Rachel. Inmiddels heeft de vrouw 128 tatoeages en 28 piercings.

Kritiek

Ondanks dat Rachel van haar uiterlijk houdt, ontvangt ze een enorme hoeveelheid kritiek. Ook haar dochter Kamaree geeft aan dat de gemene opmerking gericht aan haar moeder moeilijk zijn. Rachel vertelt over de wrede dingen die tegen haar gezegd worden: “Oh mijn God, de getatoeëerde zombie! Je bent een verspilling van ruimte”, “Denk je dat je er leuk uitziet?… Oh mijn god”.” Ze zeggen zulke kwetsende dingen.” zegt de vrouw uit Indiana.

Ondanks de harde kritiek voegde Rachel onlangs nog twee tatoeages toe aan haar collectie als verrassing voor haar dochters.” Mijn dochters, ze zorgen goed voor me. Als ze er niet waren geweest, zou ik in een verpleeghuis zitten of zoiets.” Gelukkig krijgt Rachel ook veel lof over haar uiterlijk en moedige instelling: “Ik wenste dat ik zoveel moed had om mijzelf te zijn zoals Rachel. Ze lijkt een heel lief persoon.” schreef iemand. Andere noemden Rachel ‘wandelende kunst’ en zeiden dat ze er voor haar leeftijd bijzonder goed uit ziet.

@lefthanded_granny Replying to @sanitycontrl__ #answer #fyp #viral #piercedgrandma #piercing #bodymods #lovemyself #loveyourself #positivity ♬ original sound – MsTK

Bron: Truly

Beeld: TikTok @lefthanded_granny

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten