Menu
in

Vrouw stormt McDonald’s binnen en propt hamburgers tussen haar ‘meloenen’

Vrouw stormt McDonald's binnen en propt hamburgers in haar bh

Beeld: YouTube @ DeadlinenewsTV

Sommige situaties hebben zo een bizar verloop waarbij je jezelf afvraagt van wat er precies is gebeurd. Dit is ook het geval geweest bij een vrouw die McDonald’s binnen stormde. Op video is te zien dat ze hamburgers in haar bh propte.

Propt hamburgers in bh

Personeelsleden van een McDonald’s keten in Londen wisten niet hoe ze moesten reageren toen een vrouw het restaurant binnen stormde. De vrouw, die niet nader geïdentificeerd is, begon ongepaste gedragingen te vertonen. De video die op Social Media gedeeld is, toont een vrouw die achter de toonbank staat. De medewerkers van het restaurant doen hun uiterste best om de vrouw te begeleiden naar de uitgang, maar dit gebeurt zonder resultaat. De smeekbeden van een medewerker mocht niet baten, omdat de vrouw toch richting de keuken is gelopen om een paar hamburgers in haar bh te stoppen. Maar dat is niet alles. Een ander personeels lid komt erbij en probeert de vrouw ook uit het restaurant te krijgen. Opnieuw weigert de vrouw dit te doen en pakt ze weer een paar items om in haar jurk te stoppen.

YouTube @ DeadlinenewsTV

Mensen reageren verbaasd

In een verwarrende toon hoor je de vrouw zeggen: “What the fk. Ik wil gewoon een f***g cheeseburger.” Een bijstander die in de buurt was vroeg de vrouw: “Maar waarom heb je dan twee hamburgers in je bh?” Hierop zei de vrouw het volgende: “What the f**k is ze aan het doen?” Uiteindelijk komt een vrouwelijke medewerker ertussen en slaagt erin de vrouw de deur uit te leiden. Sinds het op TikTok is geplaatst, is de video meer dan 48.000 bekeken. Daarnaast hebben honderden mensen verbouwereerd gereageerd op de video. Iemand die het gebeuren minder vond, reageerde kort en simpel: “Wat erg!”.

Bron: ladbible.com

Beeld: YouTube @ DeadlinenewsTV

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten