Menu
in

Vrouw stopt met cosmetische behandeling na 16 jaar: ‘Ze wil niet op een buitenaards wezen lijken!’

buitenaards

Een vrouw heeft na 16 jaar besloten om te kappen met botox en fillers, omdat ze niet op een buitenaards wezen wil lijken als ze ouder wordt. In het leven is het goed om inzicht en tact te gebruiken. Zaken die je op lang termijn schade kan toebrengen, moet je inderdaad achterwege laten. Botox- en filler behandelingen laten vrouwen misschien goed eruit zien, maar de nadelen die dit teweeg brengt is niet mooi.

Kapt met botox en fillers na 16 jaar

De vrouw vertelde dat haar vriendin een onderwerp uit het niets gewoon aanhaalde, tijdens een gezellige tijd bij haar in de tuin. Haar vriendin zie spontaan uit het niets: ‘Ik ben het beu dat mijn vrienden er niet meer uitzien als zichzelf.’ Toen haar vriendin dit zei, realiseerde de vrouw dat ze gelijk had. Tenminste als ze naar zichzelf moest kijken, dan had de vriendin helemaal gelijk. Het feit dat ze 40 jaar oud en meer dan tien jaar botox en fillers gebruikte, werd nog meer benadrukt door het statement van haar vriendin. Toen ze dit hoorde, zei de vrouw tegen zichzelf dat ze inderdaad niet eruit ziet zoals zichzelf.

Beeld: YouTube @ SHOWSHA

Wil niet op een buitenaards wezen lijken

De vrouw ging verder met haar verhaal door te stellen dat ze soms helemaal niet goed eruit zag. Zo zag ze er vreemd en raar uit, op het moment dat ze een sluwe baan achter de rug had. De vrouw gaf toe dat ze na elke behandeling van de dokter ze er scherp eruit zag. Maar dit zorgde ervoor dat haar ware aard gescholen was achter behandelingen met naalden. Toen ze hoorde wat haar vriendin allemaal zei, dacht ze bij zichzelf dat het allemaal waar is. Ze was namelijk niet zelfverzekerd als het ging om haar oude dagen.

Bron: dailymail.co.uk

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten