Menu
in

Vrouw onthult waarom zij en haar vriend in aparte kamers slapen na geruchten over een scheiding

kamers

Beeld: Instagram

De 29-jarige Skye Wheatley onthulde onlangs dat zij en haar vaste vriend Lachlan Waugh in aparte slaap kamers slapen.

Aparte kamers

De Big Brother-ster deed de schokkende bekentenis eind vorige maand, slechts een paar weken nadat ze geruchten had verspreid dat ze uit elkaar waren. Ze deelde een ontwerpvideo van het nieuwe huis dat het stel samen aan het renoveren was en zei dat ze er allebei ‘super op gebrand’ waren om apart te slapen. Ik ben nog aan het beslissen of ik wel of niet naar de slaapkamer beneden verhuis of de slaapkamer boven houd. Lachy en ik willen heel graag onze eigen kamers,” schreef ze. Later legde ze in de comments uit dat zij en haar vriend van zes jaar verschillende slaapschema’s hadden waardoor het moeilijk voor hen was om in hetzelfde bed te slapen. Lachy is om 3 uur op en ligt om 8 uur in bed en ik blijf laat op en word alleen wakker als het nodig is voor de kinderen,” zei ze.

Hoewel de meeste volgers van de influencer hun slaapafspraken steunden, waren anderen niet zo overtuigd. Jullie worden huisgenoten en het zal jullie relatie vernietigen. Klinkt geweldig in het begin, maar heeft letterlijk mijn relatie van zeven jaar om zeep geholpen,’ schreef iemand. Een ander voegde eraan toe: ‘Aparte kamers? Wat? Lol. Misschien als je 80 bent. De bekentenis kwam slechts een paar weken nadat Skye geruchten over een scheiding had aangewakkerd toen ze naar zichzelf verwees als alleenstaande moeder van zoontjes Forest, vier, en Bear, één. Toen fans massaal naar haar commentaar vroegen of zij en Lachlan uit elkaar waren, hield ze vol dat hij gewoon op reis naar China was gegaan.

Verkeerde been

Het stel had fans in februari echter op het verkeerde been gezet toen zij en Lachlan ‘uit elkaar’ gingen en ‘co-ouderschap’ voerden over hun twee kinderen. Skye vertelde haar TikTok volgers dat ze hadden afgesproken dat zij twee nachten voor hun zoontjes zou zorgen, Lachlan de volgende twee nachten, enzovoort. De afspraak hield echter geen stand en Lachlan vroeg Skye al snel om ’thuis te komen’ zodat ze samen hun jongens konden opvoeden. Ja, natuurlijk, ik denk niet dat hij het leuk vond. We zijn graag samen als gezin. Maar ik heb het gevoel dat we er gewoon even tussenuit moesten. Gewoon een kleine pauze,” zei Skye.

Bron: Dailymail

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten