Menu
in

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Beeld: TikTok @h8.k8

Als je je werkgever wil aangeven dat je wil stoppen met werken is dat in de meeste gevallen middels een nette ontslag brief. Maar een Amerikaanse vrouw dacht hier anders over. Zij heeft namelijk op een bizarre manier aan haar werkgever laten weten dat ze stopt met werken.

Vrouw maakt ontslag bekend in verboden outfit

De vrouw werkte in een supermarkt die bekend staat als King Scoopers. Na een periode van drie jaar had ze genoeg ervan en besloot ze te stoppen bij de supermarkt. De hoofdreden waarom dit het geval was, is omdat ze moeite had met bepaalde kledingvoorschriften. Bepaalde soorten kleding mochten van de leiding niet aangetrokken worden. Maar wat haar het dwarst zat, is dat ze zelfs kleding die ze in de supermarkt had gekocht niet mocht aan doen. Voor de regels kon ze geen begrip opbrengen en dit heeft dus ertoe geleid dat ze een punt achter haar loopbaan bij de desbetreffende supermarkt gezet heeft. De vrouw, die actief is op TikTok, heeft haar socialemedia-account gebruiken om haar ontslag te illustreren.

@h8.k8 been waiting for this moment 😩🙏🏽 #fyp #foryou #grwm #quittingmyjob #buildanoutfit #vlog #dresscode ♬ original sound – kai✨

Opmerkelijk kleding

In een video heeft de vrouw precies aangegeven in welk outfit ze haar ontslag bekend zal maken. En ja, je kunt het al raden: het gaat om een outfit die volgens de regels van de supermarkt verboden is. In een video die ze op TikTok heeft gedeeld, heeft ze het volgende aangegeven:  “Ik neem vandaag ontslag op mijn werk. Ik heb besloten om deze gescheurde jeans aan te doen omdat ik ze niet mocht dragen tijdens mijn werkuren. Ik wil hiermee een statement maken: rot op met je dresscode. Het is waarschijnlijk ook omdat mijn achterwerk er zo goed in staat. Ze konden het gewoonweg niet aan”. Sommige van haar volgers reageerden ondersteunend.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @h8.k8

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten