Menu
in

Vrouw geschokt nadat haar DNA-test overeenkomt met moord in 1986 en duister familiegeheim blootlegt!

Vrouw geschokt nadat haar DNA-test overeenkomt met moord in 1986 en duister familiegeheim blootlegt!

Beeld: TikTok @hittheroadjackie

Een vrouw is geschokt geraakt, nadat haar DNA-test overeenkomt met een moord gepleegd werd in het jaar 1986. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze een duister familiegeheim heeft ontdekt. Het is natuurlijk zeer verontwaardigende gebeurtenis, als je moet horen dat je DNA-test iets te maken heeft met een moordzaak.

DNA-test komt overeen met moord in 1986

DNA-testkits voor thuis kunnen allerlei interessante informatie onthullen. Misschien ben je een kwart Iers, een beetje Pools of zelfs familie van een moordslachtoffer. Het is weliswaar veel minder waarschijnlijk dat je via de test achter een duister familiegeheim komt dan alleen je afkomst. Toch is dat precies wat er gebeurde nadat Jackie Vadurro, uit Californië, een 23andMe-kit gebruikte. Vadurro stuurde de kit op pad om haar resultaten af te wachten, maar eind januari kreeg ze een anoniem telefoontje. Vadurro nam de telefoon op en ontdekte dat ze in gesprek was met een cold case rechercheur moordzaken uit San Diego. Hij hield Vadurro voor dat haar resultaten overeen kwamen met een moord in 1986.

@hittheroadjackie Living in my own Dateline episode… wait until you hear the results!!😳😳😳 #coldcase #coldcasefiles #dateline #fyp #truecrime #23andme #dnatest ♬ original sound – Jacquleine Vadurro

Duistere familiegeheim ontdekt

Herinnerend aan haar ervaring aan de New York Post, zei Vadurro: “Ik was zo verrast. Ik wist dat ik niets verkeerds had gedaan, maar als de politie je belt over een moord, denk je: ‘Oh mijn hemel, waar ben ik bij betrokken?'” De politie kon vaststellen dat Vadurro een tweede of derde nicht van het slachtoffer was, maar de TikToker legde uit dat haar familie nog steeds geen idee heeft wie het slachtoffer is of waar ze vandaan komt’. De politie gelooft dat het moordslachtoffer het liefdeskind was van de overgrootvader van Vadurro’s moeder. “Ik en deze Jane Doe hebben dezelfde genen, ze is een deel van mij,” zei Vadurro. “Ik ben blij dat ik haar verhaal aan het licht kan brengen en hopelijk [helpen] de vreselijke persoon die haar heeft vermoord te achterhalen.”

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @hittheroadjackie

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten