Menu
in

Vrouw gefilmd met zoenende agent houdt vol dat ze ‘niets verkeerds’ heeft gedaan

niets verkeerds gedaan

Beeld: Instagram

De vrouw in de nu virale video van een politieagent die zoent en bij haar achterin zijn politieauto klimt, houdt vol dat ze ‘niets verkeerds heeft gedaan’.

‘Niets verkeerds gedaan’

Virginia Pinto werd geïdentificeerd als de persoon in een onlangs gedeelde clip van Prince George’s County Police agent Francesco Marlett die een relatie heeft met een vrouw op een parkeerplaats. De beproeving vond naar verluidt plaats in de buurt van een park vol kinderen naast Oxon Hill High School in Maryland. Maar Pinto houdt vol dat het ‘geen one night stand’ was en beweert dat de twee elkaar al ongeveer twee jaar zien. Met dit in haar achterhoofd gelooft Pinto niet dat ze fout zit. Ze werd in de video geïdentificeerd door Marlett’s vrouw Paula, die in een vurige Facebook-post tegen Pinto zei dat ze ‘moest oprotten in de hel’, kort nadat Marlett uit de dienst was geschorst.

“Dit is geen kleinigheid”, vertelde Pinto aan The New York Post. “Natuurlijk, omdat hij een politieagent is, ziet het er slecht uit. Maar ik wil gewoon dat mensen begrijpen dat dit geen one night stand was.” “Wat is er zo opwindend? Hij is een agent. Ik ben een burger. We zijn betrapt. Het is klote, maar dit gaat voorbij,” voegde ze eraan toe. Ze vervolgde: “In mijn hoofd heb ik niets verkeerd gedaan. Ik ga door met mijn leven, met wat ik doe. “In mijn hart, in zijn hart, weet ik dat ik niets heb gedaan. Hij weet het. Paula weet het. Ik heb niets verkeerd gedaan. God is mijn hogere macht.”

Moeilijke periode

Marlett’s vrouw heeft zelf met The Post gesproken en toegegeven dat zij en Marlett ‘een moeilijke periode’ doormaakten in hun huwelijk, maar ze lijkt geen plannen te hebben om hem te verlaten. “Uiteindelijk komen we overal doorheen [sic],” schreef Paula in een tekst aan de publicatie. De naamloze man vertelde 7News: “Toen we zagen dat de interactie een beetje interessant werd, hadden we zoiets van laten we het gewoon opnemen, weet je. Laten we kijken wat er gebeurt. “Ik was getuige van een agent die iets deed wat elke andere burger ten laste zou zijn gelegd. Hij is een politieagent, weet je. Het is daglicht.

“Hij keek niet eens op. Het kon hem niet schelen wie er keek. Het kon hem niet schelen dat er kinderen in de buurt waren.” -Het Prince George’s County Police Department heeft publiekelijk gereageerd op de virale video en zei dat er een lopend onderzoek is.

Bron: Unilad

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten