Menu
in

Vrouw die werelds grootste ‘zitkussen’ wil hebben pronkt met resultaat in strak leer

Vrouw die werelds grootste 'zitkussen' wil hebben pronkt met resultaat in strak leer

Beeld: Instagram @natashacrown.us

Natasha Crown is 27 jaar oud en wil de grootste ‘zitkussen’ ter wereld hebben. Ze werkt hard hieraan en de resultaten heeft ze op haar Instagram-account gedeeld. De Zweedse ster heeft foto’s gedeeld waar ze te zien is in een strakke leren broek. “Booty building” is hoe ze het proces omschrijft waarmee ze bezig is geweest.

Pronkt met resultaat in strak leer

Natasha is in de verschillende foto’s te zien waarbij ze haar haar in een stijlvolle manier heeft opgemaakt. Ze poseert voor de camera met rode lippenstift. Een van de foto’s kreeg een storm aan reacties. In deze foto staat ze erbij in een zwarte broek van strak leer. In de desbetreffende foto is ze schaars gekleed en draag ze enkel een zwarte T-hirt. Het geheel leverde haar bemoedigende reacties op van haar fans. Los van de positieve reacties waren er ook mensen die kritiek leverde. Zo vroeg iemand zich af: “Je beseft wel dat je hiervan spijt zal hebben na 10 jaar?”. Weer een andere die zei: “Waarom ben je zo geobsedeerd met je b**?”

Werelds grootste zitkussen

In de afgelopen periode heeft het Zweeds model vijf ingrepen ondergaan om haar billen te vergroten. Naar alle waarschijnlijkheid blijft het niet hierbij. Eerder dit jaar heeft ze, op YouTube, gesproken over haar wens om de grootste zitkussen ter wereld te hebben. Ze zei het volgende: “Ik ga de grootste zitkussen ter wereld hebben. Dat is mijn doelstelling en dat ga ik halen”. Verder gaf ze aan dat ze op 20-Jarige leeftijd haar eerste operatie had gedaan. Iedereen die naar de foto’s kijkt van Natasha, zal merken dat ze op zich al een grote bil heeft. Maar dat ze zich heeft voorgenomen om het groter te maken staat als een paal boven water.

Bron: thoughtnova

Beeld: YouTube @ Natasha Crown

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten