Menu
in

Vrouw blijft achter met extreem veel losse huid: ‘Ik houd toch van mijn lichaam’

Een vrouw die met een overvloed aan losse huid achterbleef na enorm gewichtsverlies, zegt dat zij ondanks de vervelende opmerkingen die zij krijgt toch van haar lichaam houdt.

Losse huid

De Amerikaanse Chessie May plaatst regelmatig haar lichaamspositieve berichten op TikTok, waar ze meer dan tweehonderdduizend volgers heeft. Chessie verloor ruim 108 kilo na een maagverkleiningsoperatie 2019. In een video op TikTok liet zij haar losse huid zien en zei: “Dit is mijn lichaam na het verliezen van 108 kilo. Jij hoeft het niet leuk te vinden. Ik wel. En dat is het enige dat telt.” Chessie legt uit dat ze aankwam, nadat haar mentale gezondheid afnam en ze naar voedsel greep voor troost. “Ik deed dit met mijn lichaam, ik liet mijn geestelijke gezondheid zo uit de hand lopen, ik gebruikte voedsel als een manier om hiermee om te gaan.” aldus Chessie.

@mrschessiemay #duet with @mrschessiemay before and after #BbStyleFearlessly #MACChallengeAccepted #chessiemay #GetTheWChallenge ♬ Laxed – Jawsh 685

Maagverkleining

Chessie onderging na een auto-ongeluk, een maagverkleiningsoperatie, en pakte ook haar levensstijl aan, wat een enorm verschil maakte. Nu is haar volgende doel om de overgebleven extra huid te laten verwijderen, en had onlangs een afspraak met een chirurg om de mogelijkheden te bespreken. “De chirurg liet me weten welke 3 tot 4 operaties ik nodig zou hebben om al mijn huid strakker te maken.” vertelt Chessie. “Ik zou van het midden van de borst naar het bekkengebied moeten worden gesneden, en dan van heup tot heup, waarbij alle huid wordt uitgetrokken en strakker wordt gemaakt “, legt zij verder uit.

Ondanks Chessie’s verzekering een gedeelte van de operatie dekt, is zij een GoFundMe-pagina gestart om de ruim 8 duizend Euro in te zamelen die nodig is voor de procedures. Chessie May voelt zich na haar extreme gewichtsverlies weer alsof zij een kind is en zegt dat zij haar leven weer beleeft zonder zorgen zonder zich druk te maken over wat anderen vinden.

@mrschessiemay #OLAFLEX #chessiemay ♬ gford._ gets no maidens – $avøry-$adisticpai

Bron: YouTube

TikTok: @mrschessiemay

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten