Menu
in

Vakantiegangers bedenken belachelijk systeem voor plek aan het zwembad

Toeristen hebben een wel heel bizar systeem bedacht om ervoor te zorgen dat ze het gewenste ligbed bij het zwembad krijgen.

Spanje

In het vakantiegebied Camp de Mar in Majorca, Spanje, houden hotels hun zwembad gedeelte gesloten houden om vroege vogels af te schrikken. De toeristen hebben namelijk nu een nieuwe manier gevonden om hun plekje te bemachtigen aan het zwembad. De dolle vakantiegangers vormen hierbij rijen bij de deuren van het zwembad met bijvoorbeeld hun handdoeken en tassen. Deze worden de avond ervoor neergelegd zodat ze de volgende ochtend direct kunnen aansluiten om te gaan rennen naar hun ligbed.

@chloeturner_1 Another day another sunbed war 😂 #holiday #tenerife #playadelasamericas #sunbeds ♬ original sound – Chloe Turner

Gekte

Vakantieganger Geoff vertelt: “Om de gekte met de ligbedden onder controle te houden, werd de deur van het hotel naar het zwembad gedeelte tot 8 uur ’s ochtends op slot gehouden. Dus mensen legden hun handdoeken op de vloer in een rij bij de deur voordat deze openging.” “Ik moet eraan toevoegen dat dit geen jongeren waren. Maar voornamelijk oudere en middelbare leeftijd mensen” zegt de man vol verbazing. Hij zegt niet te kunnen geloven waar andere gasten mee bezig waren toen hij op vakantie was in een viersterrenhotel in Camp de Mar. In deze tijd van het jaar circuleren er altijd wilde video’s veelal Britse vakantiegangers, die zich in het buitenland haasten om een ligstoel bij het zwembad te reserveren.

Bron: Ladbible.com

Beeld: TikTok @chloeturner_1

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten