Menu
in

Toerist die grenzen illegaal oversteekt om vriendin te zien wordt gedumpt

Britse toerist die grenzen illegaal oversteekt om vriendin te zien wordt gedumpt

Afbeelding: Screenshots Twitter account @real_lord_miles

Geen afstand is te ver om je vriend of vriendin te ontmoeten als je pas verliefd bent. Naast het feit dat geen afstand te ver is, ben je ook in staat om alles te doen om hem of haar te zien. Dit komt omdat je zoveel om de persoon geeft dat je het dan ook voor over hebt. Een Britse toerist die smoorverliefd was, wilde zijn vriendin zien en heeft hiervoor op een illegale manier grenzen overgestoken. Maar voor hem liep het anders af dan verwacht.

Vakantie in Afghanistan

De toerist die alles voor over had om zijn vriendin te zien heet Miles Routledge. Miles heeft een indrukwekkende ervaring achter de rug gehad. Hij had zich namelijk voorgenomen om in Afghanistan op vakantie te gaan, toen het land door de Taliban werd overgenomen. Voor degenen die vergeten zijn: de Taliban staat bekend om hun strenge regels die ze hebben doorgevoerd in Afghanistan. Een vakantie doorbrengen in een land waar de Taliban het voor zeggen heeft, wil je zeker niet hebben. Waar hij dacht dat hij een leuke tijd zou doorbrengen, is dat helemaal anders voor hem afgelopen. Maar recent deelde hij via Twitter een minder leuke ervaring.

Gedumpt door vriendin

Miles plaatste een bericht op zijn Twitter-account dat hij door zijn vriendin gedumpt was. Op zich is dit een minder prettige mededeling, maar wat het nog onprettiger maakte, is dat hij verschillende grenzen op een illegale manier heeft moeten oversteken om haar te zien. Naast het illegaal oversteken heeft hij ook een gebroken enkel aan overgehouden. En waar je denkt dat het niet erger kan, wordt het nog erger. Zijn vriendin heeft hem namelijk via de telefoon laten weten dat het uit is. Miles gaf in het bericht aan dat hij een paar dagen nodig heeft om dit te verwerken. Daarna plaatste hij weer een bericht dat alhoewel hij het gebeuren jammer vindt, hij niet meer boos is.

Bron: ladbible.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten