Menu
in

TikTokker wordt voor schut gezet door zijn moeder terwijl hij poseert voor video

Beeld: TikTok @TomWilliams773

Tom Williams filmde zichzelf terwijl hij voor de camera poseerde toen hij dit hilarische moment vastlegde. Hij kreeg een absolute branding van zijn moeder tijdens het maken van een video om op TikTok te uploaden.

Branding

In de video heeft hij een korte broek aan en op de bank achter hem kijkt zijn moeder toe wat hij aan het doen is. Terwijl hij zijn bodybuilding-houdingen aanpast, brengt zijn moeder, die in de luie stoel hem met een plof zit, hem weer op de grond. In de hilarische kwinkslag vertelt ze hem: “Het maakt niet uit hoe gespierd je wordt, je bent nog steeds saai.” En aan zijn reactie kun je bijna zien dat dit niet de eerste keer is dat haar opmerkingen hebben geholpen om haar zoon geaard te houden. Als hij zich omdraait, antwoordt hij: “Bedankt, mam. Cheers for that” met een geïrriteerde glimlach, voordat hij zijn camera uitzet.

Hij uploadde de video naar TikTok en gaf als onderschrift bij de clip: “Niet nodig dat ze me zo doet”. Hij overlapte ook de woorden ‘mum violating me’ over de beelden in goede humor. De clip is sindsdien viraal gegaan en heeft meer dan 700.000 likes en meer dan 4.000 reacties gekregen. Het is ook meer dan 7.000 keer gedeeld.

@tomwilliams773 No need for her to do me like that 💀 #fyp #gym #jim #bodybuilding ♬ original sound – Tom Williams

“Ouders zijn zo vernederend”

Gebruikers waren dol op de onverschillige houding van zijn moeder en velen noemden haar een ‘legende’. “HAHA ouders zijn zo vernederend”, zei een. Terwijl een andere schreef: “Hem heel snel vernederd.” Maar het is een situatie waar veel mensen zich in kunnen vinden. Een gebruiker merkte op: “Vanmorgen hoorde ik mijn vader tegen mijn broer zeggen …. ‘Wat gaan je spieren voor je doen als je geen baan hebt’ HAHAHA.” Anderen waren onder de indruk van de lichaamsbouw en toewijding van de originele poster en schreven: “Nee, je bent niet saai. De ongelooflijke discipline die nodig is om slank te blijven en spieren op te bouwen. Goed gedaan. Je hebt het recht om trots te zijn!”

Anderen waren echter niet zo onder de indruk van de reactie van de moeder. Een persoon nam aanstoot aan de situatie en zei: “Dit maakt me zo verdrietig om te horen, als moeder. De wereld is al wreed genoeg, thuis zou je veilige plek moeten zijn.” Een andere schreef: “Van broers en zussen wordt verwacht dat ze zo zijn, niet van je ouders.” Maar ze werden ook snel weer onderuit gehaald met een gebruiker die schreef: “Je snapt de Britse humor gewoon niet. Het is gewoon plagerij en ze meent het niet echt.” Een ander reageerde ook: “Neem een pilletje, dit is niets vergeleken met wat broers en zussen zeggen.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @TomWilliams773

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten