Menu
in

Tatoeëerder ‘radeloos’: klant bereikt pikante ‘hoogtepunt’ tijdens het tatoeëren

Tatoeëerder 'radeloos': klant bereikt pikante 'hoogtepunt' tijdens het tatoeëren

Beeld: Instagram @curlytattoo

Het krijgen van een tatoeage wordt doorgaans niet als het meest comfortabele of aangename gevoel beschouwd. Maar een tattoo artiest maakte de ervaring blijkbaar zo plezierig dat hij er zelfs voor zorgde dat een klant zijn hoogtepunt bereikte.

Uitgebreid getatoeëerd

De kunstenaar die verantwoordelijk is voor de explosieve inkt sessie is de 56-jarige Andreas ‘Curly’ Moore. Een man die maar al te bekend is met het gevoel tatoeages te zetten, nadat hij zich van top tot teen met inkt heeft bedekt. Andreas kreeg zijn eerste tatoeage toen hij 23 was en heeft in de loop der jaren zijn collectie uitgebreid met inkt die door hemzelf en andere kunstenaars is getekend. Het is een systeem waarmee hij zijn lichaam voor slechts £ 200 kon bedekken. Andreas, gevestigd in Oxford, is gespecialiseerd in ‘abstracte tatoeage uit de vrije hand’, vaak losjes gebaseerd op tribale kunst van over de hele wereld.

“Ik heb mezelf uitgebreid getatoeëerd. Waarbij ik veel gewerkt heb met twee spiegels als dat nodig is voor gebieden zoals mijn oren en de achterkant van mijn hoofd. Mijn hele lichaam is volledig getatoeëerd, behalve een deel van mijn gezicht”, zei hij. De artiest heeft in de 30 jaar dat hij tatoeëert veel klanten gehad, maar het is de persoon die om een ​​tatoeage op zijn bil vroeg die bij hem opkwam toen hij over zijn carrière nadacht.

Hoogtepunt bereikt

“Ik had een klant die ejaculeerde toen ik hem tatoeëerde”, legde hij uit. “Ik was zijn kont aan het tatoeëren, en toen het klaar was stond hij op en de winkelmanager zag een onaangename storting op de bank, wat raar en verontrustend was.” Het lijkt erop dat de klant niet gewelddadig genoeg reageerde om Andreas hun tatoeage te laten verknoeien, dus het was eigenlijk alleen de stoel die onder de situatie leed.

Hoewel die ervaring duidelijk verrassend bleek, weet Andreas in ieder geval wat hij kan verwachten bij het uitvoeren van tatoeages op zichzelf. Hij beschouwt al zijn inkt eigenlijk als ‘één tatoeage’, en in de loop der jaren voegde hij aan zijn veranderde uiterlijk toe met uitgerekte oren en verschillende andere piercings, hoewel hij de meeste ervan halverwege de jaren 90 verwijderde.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @curlytattoo

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten