in

Streamer’s poging om te barbecueën in zijn kamer eindigt in een ramp

Het is echt geen goed idee om te barbecueën in je kamer of een open vuur. En hoewel dit voor de meesten wel duidelijk is, kent blijkbaar niet iedereen de basisprincipes van gezondheid en veiligheid. Wat voor niemand een verrassing zal zijn, is de poging van een streamer om te barbecueën in zijn kamer uitgelopen op een ramp.

Barbecueën in de kamer

In de nu virale clip is te zien hoe hij een fakkel aangesloten op een gasfles boven de kleine grill houdt. Bovendien heeft hij helemaal geen beschermende kleding aan en alleen een handdoek onder de barbecue gelegd. Het duurt niet lang voordat de vlammen uit de hand lopen, de installatie volledig overspoelen en het brandalarm van de man afgaat. Het lijkt even erop dat Kimorin probeerde om het vuur te doven, maar al snel geeft hij het op en rent de kamer uit. Gelukkig is hij er levend uitgekomen.

De beelden waren op 27 december te zien op Reddit voordat ze werden gedeeld door Dexerto, die schreef: “Deze streamer probeerde echt te BBQ- en in zijn kamer… “De enige keer dat een Twitch streamer zijn eigen eten kookt en het is brandgevaarlijk.”

Niet sympathiek

De online gemeenschap was niet al te sympathiek voor de streamer. Sommige gaven aan dat dit niet de eerste keer is dat hij dingen in brand steekt om meer views te krijgen. Iemand schreef: “Het verbaast me eerlijk gezegd dat die gast nog niet verboden is, als hij gewoon als een idioot met vuur speelt en elke stream zijn kamer in brand steekt.” In reactie daarop zei een ander: “Zijn arme buren. Deze f**king idioot gaat onschuldige mensen doden, en mogelijk kinderen. “Eerlijk gezegd, f**k deze man. Hij verdient het huis dat hij in brand steekt niet.” Een derde reageerde: “Ah, mijn wekelijkse herinnering om nooit te verhuizen naar een hoogbouw appartement, mooi.”

Kimorin zelf is sindsdien naar Twitter gegaan om de situatie uit te leggen, te beginnen met zich te verontschuldigen voor het ‘verontrusten van iedereen’. Hij zei: “Het vuur leek gewoon sterk, maar in werkelijkheid was het alleen binnen het vuurvaste laken, dus ik had het vuur volledig onder controle.” De Twitch-gebruiker zei verder dat zijn stream stopte, omdat hij per ongeluk de router eruit trok. Hoe dan ook, mensen zijn niet erg onder de indruk van hem voor het uitvoeren van zo’n gevaarlijke stunt.

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @@kimorin_channel

Vrouw valt van 110 meter hoogte tijdens bungeejump: ‘De dag ervoor maakte ik nog grapjes over mijn dood’

Dronken man belt 68 keer het alarmnummer vanuit zijn bed