Menu
in

Stewardess vertelt welk deel van het vliegtuig nooit wordt schoongemaakt en vuiler is dan de toiletten

Beeld: TikTok @Flightbae.b

Stewardess en TikTokker Flight Bae B legt uit wat het smerigste oppervlak van een vliegtuig is. De TikTokker heeft een reeks handige video’s gemaakt waarin de essentiële do’s en don’ts worden uitgelegd voor tijdens het vliegen.

Achterzak

Dit keer is het advies: vermijd koste wat het kost de zak achter de stoelen. De reden hiervoor zegt Flight Bae is, omdat het gemakkelijk het vuilste oppervlak aan boord is. “Weet je dat de achterzakken eigenlijk de smerigste oppervlakken in het vliegtuig zijn? Ze zijn vuiler dan de toiletten, ze zijn vuiler dan de zitkussens, en ze zijn vuiler dan het dienblad tafel. En laat me je vertellen waarom.”

Flight Bae B legt verder uit: “Tenzij iemand overgeeft, of er iets vies eruit druipt, of kleverig wordt, wordt het niet schoongemaakt.” Dus tenzij de vorige passagier op de stoel een ongelukje heeft gehad in de zak, is de kans groot dat het viezer is dan de kleedkamer in de gym.

@flightbae.b Want to know the dirtiest surface on aircrafts? 🦠 #dailytraveltips #airporttiktok #travelhacks #traveltiktok #flightbae #traveltok #flightattendant #flightattendantstories #cabincrewstories ♬ original sound – Flight Bae B!

Sanitizer

De stewardess voegde toe: “Het enige wat schoonmakers doen, is naar binnen gaan en het afval buiten zetten. Dus al die ziektekiemen hebben zich opgehoopt en er is geen echt regelmatig onderhoud of reiniging van die oppervlakken. Terwijl toiletten regelmatig worden afgeveegd en ontsmet.”

Een gebruiker die op dit moment waarschijnlijk ontsmettingsmiddel grijpt, zei: “Ik leg mijn telefoon daar meestal neer”. En Flight Bae B antwoordde geruststellend: “Stop ermee lol.” Nog gruwelijker is een tweede gebruiker die bewijs aanbood: “Dit is helemaal waar! Ik zag eens een ouder een gebruikte luier in de achterzak van de stoel stoppen.” En als je denkt, dat is eenmalig, dat is het absoluut niet, Flight Bae B die voegt eraan toe dat de zak als luierzak een ‘favoriet van het publiek’ is. Een tip die meerdere malen voorbij kwam in de comments, is om handen en oppervlakten tijdens de vlucht af te nemen met een sanitizer.

Afbeelding: Pixabay

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @Flightbae.b/ Pixabay

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten