Menu
in

Stewardess legt uit waarom je geen korte broek in een vliegtuig mag dragen

Stewardess legt uit waarom je geen korte broek in een vliegtuig mag dragen

Beeld: TikTok @tommycimato

Heb je ooit van gehoord dat je in een vliegtuig geen korte broek mag dragen? Als het antwoord ‘nee’, dan kun je veel leren van deze stewardess die dit uiteenzet. Het klink misschien een beetje raar, maar het dragen van een korte broek is niet toegestaan tijdens een vlucht. Ben je benieuwd naar de precieze reden waarom dit zo is?

Geen korte broek tijdens een vlucht

Het is waarschijnlijk niet iets waar je ooit echt aan hebt gedacht als je nadenkt over wat je voor een vlucht moet dragen, maar blijkbaar is het erg belangrijk. In een video die op een TikTok-account werd gepost, besprak een stewardess @tommycimato de top vijf van dingen die we volgens hem allemaal moeten weten over het vliegreizen. Van toiletgewoonten tot het in de gaten houden van de rode ogen. Het dragen van korte broeken is is in dit kader strikt afgeraden. Velen van ons denken graag na over wat we dragen tijdens het vliegen. Dit doen we om er zeker van te zijn dat we ons op ons gemak voelen terwijl we door de lucht suizen.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Stewardess legt het helemaal uit

Sommige mensen pakken een aantal kledingstukken in zodat ze zich kunnen omkleden voordat ze van boord gaan. Daarnaast heb je weer anderen die het eenvoudig proberen te houden met iets wat zowel knus en gepast genoeg is voor de buitenwereld als ze uit het vliegtuig stappen. Maar volgens Cimato is het enige dat je wilt vermijden korte broeken. Hij zei: “Draag of probeer geen korte broeken te dragen als je in een vliegtuig zit. Het is hetzelfde als het raam, je weet nooit hoe schoon het zal zijn, dus als je een broek hebt, heb je minder bacteriën.” Dus als je niet wilt dat je onbedekte huid ziektekiemen opneemt, is een spijkerbroek misschien een veiligere optie.

Bron: ladbible

Beeld: TikTok @tommycimato

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten