Menu
in

Stel huurt paaldansers in voor hun gender reveal feest

Beeld: TikTok @Mariap_poledance

Wanneer je in de verwachting bent wil je heel veel dingen doen zoals een babyshower houden, een gender reveal of een fotoshoot. Maar deze aanstaande ouders hebben besloten een andere weg in te slaan voor hun gender reveal feest. En we moeten best wel toegeven dat het heel erg apart is.

Paaldanseressen op gender reveal feest

Een aantal gender reveal feestjes kunnen extreem saai aanvoelen. Dus je kunt op zijn minst de poging van dit paar om dingen op te fleuren waarderen. Ze kozen voor een paar paaldansers, gekleed in blauw en roze, om voorafgaand aan de grote onthulling een optreden te geven.

Maria Popa plaatste de video op TikTok om te laten zien dat ze was ingehuurd om samen met andere dansers op te treden voor een gender reveal party. Wat nog bizarder is, is dat het stel een videomontage van de paaldansers filmde met een langzame vertolking van Frankie Vallie en de 4 Seasons ‘Can’t Take My Eyes Off Of You’ over de top. Iets van Lil’ Jon of Drake zou toch passender zijn geweest?

@mariap_poledance а вот и результат 😍 хейтерам пройти мимо #рек #реки #genderparty ♬ ily (i love you baby) – 2020 Remix – We Rabbitz

Onthulling

In de video is te zien hoe een van de paaldanseressen naar een ballon loopt die naast het paar is geplaatst en deze abrupt laat knappen met miniblauwe ballonnen die eruit vliegen, waardoor wordt onthuld dat de baby een jongen is. De video veroorzaakte nogal wat opschudding op sociale media, waardoor velen verdeeld raakten over deze pikante partijgunst. Een persoon schreef: “Nou …. Dat is een primeur.’ Een ander zei: “Ik dacht dat het de dansers waren die het tijdens het dansen onthulden, ik was zo in de war.”

Een derde persoon schreef: “Jullie…. Paaldansen is een prachtige en atletische dans, het hoeft niet altijd geassocieerd te worden met de club.” Terwijl een ander zegt: “Eerlijk gezegd, vind ik het schattig als het haar vrienden zijn die dit doen, en ze hebben het heel goed gedaan. Als dit nu zijn idee was…’

@mariap_poledance Gender party #party #genderparty #rek #reki ♬ Move Your Body – Öwnboss & Sevek

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @Mariap_poledance

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten