Menu
in

Sprong van vrouw over een beekje mislukt

Sprong van vrouw over een beekje mislukt

Beeld: YouTube @ Cater Clips

Soms nemen we ons voor om een actie uit te voeren volgens een bepaalde manier. We houden rekening met alles en proberen onze beste beentje voort te zetten tijdens de actie. Dit is ongetwijfeld wat de 25-Jarige Anja Tolo in gedachten had, toen ze moest springen over een smal beekje.

Sprong van vrouw

Anja was samen met haar vriend Leif-Morten Jægtvik Iversen aan het wandelen, toen ze moest springen. Voordat ze de sprong maakte, heeft haar vriend zijn mobiel erbij gehaald om de actie te filmen. Dit deed hij omdat hij zinspeelde op een eventuele “mislukking”. Jammer genoeg voor zijn vriendin liep de sprong niet zoals verwacht. In de video is er namelijk te zien dat Anja een aanloop neemt voordat ze springt. Op het moment dat ze moest springen glijdt ze uit en komt ze in het water terecht. Het blijkt dat de grond te glibberig en daardoor is komen te vallen. Het was vrij duidelijk dat Anja helemaal niet kon voorkomen dat ze in het water is beland.

YouTube @ Cater Clips

Vriend begon te lachen

Haar vriend kon het niet nalaten om te lachen over het gebeuren. Gelukkig heeft Anja geen noemenswaardige blessures opgelopen. Ze kon namelijk zonder hulp uit het water kruipen. Iemand die een goed advies had voor Anja reageerde onder de video als volgt: “Spring altijd vanaf het gras en niet vanaf het modderig gedeelte”. Alhoewel de vriend van Anja in eerste instantie erom kon lachen, begon hij zich een beetje bezorgd te maken over zijn vriendin. Het is nooit een goed idee om een sprong te maken op een plek waar het glibberig is. Dit heeft Anja op een bijzondere manier moeten ervaren. Het beste is om goede notitie van dit geval te nemen en ervoor te zorgen dat je niet dezelfde fout maakt.

Bron: YouTube

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten