Menu
in

Spaanse artieste gebruikt haar knie kraakbeen voor een heerlijke spaghetti maaltijd

KRAAKBEEN

Een Spaanse artieste heeft haar knie kraakbeen gebruikt voor een heerlijke spaghetti maaltijd, en die moest operatief verwijderd worden. Dit is wel een raar verhaal, omdat het je veel laat denken aan kannibalisme. Maar deze artieste dacht er blijkbaar helemaal anders over. In plaats van het deel van haar lichaam weg te gooien, kwam ze op het briljant idee om het in een overheerlijke maaltijd te gooien. Dit alles heeft ze samen met haar vriend gedaan. In ieder geval een situatie om raar op te kijken.

Haar knie kraakbeen voor een spaghetti maaltijd

De influencer beschreef haar vermeende daad van zelf kannibalisme tijdens een optreden op de 113 Podcast, die momenteel meer dan 228.000 views op YouTube heeft. “Ik wilde in mijn hoofd kunnen zeggen dat ik een stuk van mijn eigen meniscus heb gegeten”, verklaarde Paula Gonu, die meer dan 1,48 miljoen YouTube-abonnees en 2 miljoen volgers op Instagram heeft verzameld. De lifestyle-influencer en merkambassadeur, die ook bijna 650.000 TikTok-volgers heeft, plaatst regelmatig video’s over elk onderwerp, van mode tot koken. Het is wel een heel raar idee die ze zich had voorgenomen om te doen.

Beeld: YouTube @Firstpost

Het moest operatief verwijderd worden!

Alhoewel de actie van de artieste heel raar was, kon het in geen enkel opzicht vergeleken worden met dat van de horror praktijken van Jeffrey Dahmer. De uit Barcelona afkomstige, artieste had naar verluidt net een knieoperatie ondergaan na een blessure en koos voor plaatselijke verdoving omdat ze de procedure in realtime op een scherm wilde zien. Na de procedure vroeg de dokter of ze haar meniscus mee naar huis wilde nemen. Ze nam het inderdaad mee om het in een heerlijke spaghetti maaltijd te draaien. Best wel raar om te genieten van je eigen lichaamsdeel.

Bron: dailymail.co.uk

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten