Menu
in

Schoonheidstrend laat mensen nepwimpers zetten in de neusgaten

Schoonheidstrend laat mensen nepwimpers zetten in de neusgaten

Beeld: Instagram

Er zijn maar weinig dingen die zoveel trends kennen als schoonheid en mode. Maar de vraag is wat mensen zullen denken van deze trend die in 2019 als hot werd beschouwd? In 2019 zorgde de nieuwste rage ervoor dat de meeste mensen een wenkbrauw optrokken. De nieuwe “trend” was om nepwimpers te lijmen in de neusgaten.

Nepwimpers in de neusgaten

Verschillende kranten besteedden aandacht aan het verhaal en beweerden dat neushaar extensies echt een ding waren. Waarom of hoe deze, op zijn zachtst gezegd, vreemde trend is ontstaan, is nog steeds omgeven door de onduidelijkheid van het internet. Want de neushaar trend heeft echt een hoge vlucht genomen. En geloof het of niet, deze bizarre trend bestaat eigenlijk al een paar jaar.

Onder de hashtag #nosehairextensions hebben duizenden vrouwen foto’s van zichzelf geüpload met hun nieuwe nep “neushaar extensions.” Aangezien veel mensen tegenwoordig worstelen met het wegwerken van hun hardnekkige neushaar, waarbij zelfs een schaar of een aangepaste trimmer niet helpt, is dit misschien wel het goede nieuws voor sommigen onder ons.

Neushaar laten groeien

In plaats van hun neushaar af te knippen, kun je het nu laten groeien en meedoen met de trend. Wij mensen hebben niet veel neushaar in vergelijking met andere diersoorten, maar toch groeit ons neushaar gemiddeld 0,35 millimeter per dag, wat eigenlijk een goede zaak is. Neushaar is de eerste beschermingslinie die de neus heeft tegen invloeden van buitenaf, zoals bacteriën en vuil. Met andere woorden, misschien kan deze trend wel een gezonde trend zijn?

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten