Menu
in

‘Poepschuw’ model ging zo lang niet naar de wc dat ze flauwviel tijdens het werken

poepschuw model

Een model dat beweert ‘poepschuw’ te zijn, heeft toegegeven dat ze tijdens een fotoshoot flauwviel, omdat ze twee weken lang niet naar de wc was geweest.

Poepschuw model valt flauw

Fetisjmodel Emmerald Barwise is al meer dan acht jaar professioneel model, maar vond het soms moeilijk vanwege haar angst om naar het toilet te gaan. Hoewel poepen iets is wat we allemaal van nature doen, is het gesprek over poepen nog steeds behoorlijk taboe en niet iets waar mensen licht over praten.

Door deze gêne is Emmerald ongemakkelijk geworden om naar het toilet te gaan tijdens haar werk buitenshuis, waardoor ze het soms wel twee weken achter elkaar ophoudt. Het 36-jarige pin-up model uit Wrexham heeft soms zelfs last van extreme opgeblazenheid, waardoor ze er ‘zwanger’ uitzag bij lingerie shoots. Ze verklaart dat ze zolang ze zich kan herinneren geen goede poep routine heeft gehad en pas toen haar vriendin haar erop wees dat twee weken achtereen niet poepen ‘niet normaal is’. Na deze openbaring besloot ze hulp te zoeken voor haar poepangst nadat ze een advertentie zag voor deelnemers aan de Channel 4 TV show; Know Your S**t: Inside Our Guts.

Invloed gehad op haar werk

Emmerald gaf toe: “Mijn problemen hebben zeker invloed gehad op mijn werk. “Ik ben eerder flauwgevallen tijdens opnames. Waarbij ik korsetten droeg en ik weet zeker dat het door mijn problemen kwam, want het is niet meer gebeurd sinds ik aan de show meedoe. “Ook als ik echt opgeblazen was, haatte ik het om een lingerie of naaktshoot te doen. Want ik voelde me heel erg vreselijk. “Ik besloot aan de show mee te doen toen mijn vriendin merkte dat ik niet regelmatig naar het toilet ging en ze zei dat dat niet normaal was.”

Ze zei ook dat ze “totaal niet wist” dat de meeste mensen elke dag minstens één keer naar het toilet gaan om te poepen: “Op dat moment ging ik één keer per week, maar dat was mijn hele leven al zo, dus ik wist niet anders en omdat ik totaal poepschuw was, had ik nooit met iemand over mijn poep gesproken. “Ik heb zo lang geen hulp gezocht, omdat ik letterlijk geen idee had dat er een probleem was. Ik wist dat ik poepschuw was, maar dat was het, ik wist niet dat mensen meer poepten dan ik.” Maar dankzij de hulp die ze in de show kreeg, heeft ze een positievere kijk op poep en gaat ze nu veel vaker naar het toilet. “Het heeft mijn leven echt veranderd.

Bron: Ladbible

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten