Menu
in

Passagier geschokt nadat echtpaar vroeg om geen wijn te drinken tijdens vlucht

wijn

Beeld: Pexels

Een passagier is geschokt achtergebleven nadat een koppel dat naast hen zat op een vlucht vroeg om geen wijn te drinken.

Geen wijn drinken

Regelmatige vliegers of mensen die voor de gelegenheid op zomervakantie gaan, zijn zich vast bewust van de trolley met eten en drinken die door het gangpad rijdt en versnaperingen aanbiedt. En hoewel er nooit iets mis kan gaan met een kop koffie of ouderwetse Britse thee, trakteren velen van ons zichzelf op een alcoholische versnapering om de vakantie een echte kickstart te geven. Toen een passagier echter probeerde te genieten van een glas wijn aan boord van een vlucht van Salt Lake City International Airport (SLC) in Utah naar Dulles International Airport (IAD) in Virginia, werd hij geconfronteerd met enkele passagiers die verre van onder de indruk waren.

De anonieme passagier ging naar Reddit om zijn versie van de gebeurtenissen uit te leggen. Hij legde uit dat hij in Delta Comfort+ reisde, wat betekende dat hij werd getrakteerd op een gratis bier- en wijnservice tijdens de vlucht. Ze schreven: “Hoewel ik niet van hier ben, woon ik momenteel in Salt Lake City, dus ik geniet ervan om SLC als mijn Delta hub te hebben. “Een paar maanden geleden zat ik op een vroege avondvlucht van SLC naar IAD in de raamstoel in Delta Comfort toen een oudere conservatief geklede man en vrouw in de middelste en gangpadstoelen zaten.”

Chagrijnig

De passagier vervolgde: “Toen de drankenkar kwam, bestelden de man en vrouw allebei water en ik bestelde een rode wijn. De man draaide zich naar me toe vanaf de gangpadstoel en zei: ‘Drink dat alsjeblieft niet bij ons in de buurt. Wij geloven niet in het drinken van alcohol. “Ik zei tegen het stel dat ze zich geen zorgen hoefden te maken. En ik was niet van plan ze iets van mijn drank aan te bieden.

“De man draaide zich chagrijnig om en de vrouw deed alsof ik er niet was. Ik denk dat de stewardess geamuseerd was door onze kleine woordenwisseling. Want ze bleef naar me terugkomen en bood me de hele vlucht van ongeveer 4 uur bijvullen van mijn rode wijn aan, telkens als het koppel geluid maakte om te tonen hoe geërgerd ze waren. “De man draaide zich chagrijnig om en de vrouw deed alsof ik er niet was.

Bron: Ladbible

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten