Menu
in

Oma en glamour model biedt ultieme cougar ervaring:’ Mijn kinderen zijn het er niet mee eens maar zij betalen de rekeningen niet’

Sila Star zegt dat haar levensstijl haar vrijheid biedt ondanks dat niet iedereen en ook haar kinderen het daarmee niet eens zijn.

Flexibiliteit

Glamour model en content creator Sila Star, uit Miami, heeft geen plannen om binnenkort met pensioen te gaan. Ze geniet van de financiële vrijheid en flexibiliteit die haar diensten met zich meebrengt en is trots op haar dienst die ze de ‘cougar-ervaring’ noemt. De 54-jarige vrouw rekent hiervoor al gauw zo’n 15 duizend euro per avond voor. Sila heeft een goede relatie met haar drie kinderen en twee kleinkinderen, maar haar familie keurt haar carrièrekeuze niet goed. “Mijn kinderen haten het, maar zij betalen de rekeningen niet”, aldus Sila.

Cosmetische chirurgie

Om haar jonge looks te behouden, ondergaat Sila geregeld cosmetische behandelingen.” De meeste content die ik maak, is voor mijn sociale media en bestaat uit foto’s in bikini’s en lingerie.” zegt Sila. Volgens de grootmoeder heeft zij inmiddels bijna 130.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie, waaronder meerdere borstoperaties, een facelift, een neklift en een buikwandcorrectie. Uiterlijk is zeer belangrijk voor de content creator die maandelijks rond de 30 duizend euro uitgeeft aan kleding en accessoires. Ook zegt ze veel cadeau te hebben gekregen van haar klanten. Sila zegt klanten te hebben die er zelf ook goed uitzien en een goede conditie hebben:” Mijn klanten variëren van CEO’s tot professionele atleten en beroemdheden, van 80 jaar oud tot 20 jaar oud. Wat ik echt leuk vind aan jongere klanten is dat ze zo leuk zijn.” De nadelen van haar vak zijn de vooroordelen en het feit dat men denkt dat zij een ‘Bimbo’ is. Iets wat volgens Sila, absoluut niet waar is.

Bron: YouTube @truly

Beeld: Instagram @silastarelite2

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten