in

Netflix’s ‘End of the Road’-trailer is een echt nachtmerrieachtige roadtrip

Beeld: YouTube @Netflix

Een van de oudste vragen is wat je zou doen als je toevallig wat geld tegenkomt dat op straat ligt. Maar in de End of the Road-trailer van Netflix gaat het echter niet alleen om een ​​klein beetje geld, het gaat namelijk om een hele zak. Ja, een gezin vindt na een bizar voorval tijdens hun roadtrip door de Texaanse woestijn, een groot geldbedrag in het hotel waar ze verblijven.

End of the Road

In Millicent Sheltons roadtrip-thriller spelen Queen Latifah en Ludacris. Een weduwe, moeder van twee kinderen en haar broer die door Texas rijden om aan hun financiële problemen te ontsnappen. En wanneer hen plotseling een kans in de schoot geworpen wordt, beginnen dingen vanaf daar alleen maar ingewikkelder worden. De spanningen lopen hoog op terwijl de familie een besluit neemt wat te doen met het geld en erachter komt van wie het is.

Releasedatum

De film is geregisseerd door Millicent Shelton (30 Rock) en niemand minder dan Queen Latifah (Set It Off, Beauty Shop, Mad Money) en rapper Ludacris ( Fast Five, 2 Fast 2 Furious, Hustle and Flow) vertolken de hoofdrollen in deze thriller, waarin een geschenk uit de hemel toch iets ingewikkelder blijkt te zijn. Hoe het afloopt, zie je op 9 september op Netflix!

Bron: Mashable

Beeld: YouTube @Netflix

Moeder woedend: trans-dochter afgewezen van meisjes school

Vrouw met kater vind zichzelf op gênante manier op Google Maps