Menu
in

Netflix deelt langverwachte live-action beelden van ‘Avatar: The Last Airbender’

The last airbender

Beeld: YouTube @Nickelodeon Cartoon Universe


Netflix onthult eindelijk de langverwachte eerste beelden van hun live-action serie Avatar: The Last Airbender, na jaren van speculatie en wachten. In een reeks foto’s worden de nieuwe acteurs getoond, volledig getransformeerd in hun personages. Naast deze beelden bracht Netflix ook een korte teaservideo uit.

De rollen

De acteurs zijn te zien in de vrijgegeven beelden, waar ze volledig zijn getransformeerd tot hun personages. De rol van Aang wordt vertolkt door de jonge Gordon Cormier. Kiawentiio speelt Katara, Ian Ousley is getransformeerd in Sokka en Dallas Liu in Zuko. De cast bestaat verder onder andere uit de legendarische Daniel Dae Kim als Vuurheer Ozai en Paul Sun-Hyung Lee als Generaal Iroh.

Beeld: YouTube @Netflix

Teaser of The Last Airbender

De teaser draait voornamelijk om de vier belangrijke elementen die de basis vormen van de serie. De symbolen voor water, aarde, vuur en wind worden vaak getoond in de video. Hoewel de cast nog niet in actie te zien is, wordt er aan het einde van de teaser wel belangrijke informatie onthuld: de serie zal officieel in première gaan in 2024.

Volgens Netflix zelf kan de serie het beste worden omschreven aan de hand van de woorden die Katara meerdere keren uitsprak in de intro van de animatieserie. Het verhaal draait allemaal om de jonge Avatar Aang. Nadat hij gevonden wordt door Katara en Sokka, vormen ze een krachtig team. Sokka en Katara helpen Aang zichzelf te ontwikkelen, zodat hij de wereld kan redden uit de greep van de Vuurnatie.

Bron: Funx

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten