Menu
in

Man’s kleren gescheurd na aankomst op de luchthaven

Beeld: @karen_nowland

De laatste paar maanden reizen zijn echt chaotisch geweest. Met massale vlucht annuleringen, verloren bagage, en nauwelijks personeel voor een hele luchthaven bar. Ja, het is vrij moeilijk om ons te shockeren. Het was zo chaotisch dat de kleren van deze man volledig aan flarden zijn gescheurd, nadat hij zijn tas terugkreeg van zijn vakantie.

Kleren volledig gescheurd

Twitter-gebruiker, @karen_nowland vertelde namelijk hoe de kleren van haar man volledig werd gescheurd aan flarden tijdens het vervoer van Manchester naar Colombo. Het echtpaar vloog met Etihad airlines, en Karen tweette de maatschappij: “Hey @etihad: “Kijk eens wat er met de tas van mijn man is gebeurd ergens tussen Manchester en Colombo!!! Waarom negeert u onze e-mails aan @EtihadHelp? Mijn man ziet eruit als een piraat. Niet de tropische vakantie look die hij in gedachten had.” Gelukkig had Karen een gevoel voor humor over de hele zaak en zo ook haar collega Twitter-gebruikers, met een te zeggen: “Sommige mensen betalen een hoop geld voor die look.”

Beeld: Twitter @ karen_nowland

Hilarische reacties

Terwijl een ander zei: “Het spijt me zo dat je dit is overkomen, maar ik wil je oprecht bedanken voor het maken en plaatsen van die foto’s! The pirate look gonna trend for sure!!!” Een derde zei dat de look behoorlijk on trend was: “The similar dresses will be sold in Zara for $$$.” Iemand anders antwoordde: “It’s called fashion,” en, om eerlijk te zijn, zou het ons niet verbazen als we binnenkort hetzelfde zien op de Fashion Week. Een ander zei dat de man Tom Hanks in Castaway vibes gaf: “Vergeet piraat; je man ziet eruit alsof hij op een onbewoond eiland heeft gewoond,” en daar moeten we het mee eens zijn.

Maar we denken dat de chaos te verwachten is, aangezien Manchester Airport, net als andere luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, de afgelopen weken te maken heeft gehad met complete chaos. Karen Smart heeft in april zijn functie als directeur van Manchester Airport neergelegd. Het ontslag kwam nadat stapels koffers in de terminals waren achtergelaten en vakantiegangers ervoor kozen hun bagage op de luchthaven achter te laten en gewoon naar huis te gaan. Raadslid Pat Karney zei dat de problemen te wijten waren aan het management dat de hersteltijd van de luchthaven na de Covid-pandemie “totaal onderschat” had.

Beeld: Twitter @ karen_nowland

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @ karen_nowland

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten