Menu
in

Man met overgewicht furieus om opgelegde dieet: vindt het mensonwaardig!

Man met overgewicht furieus om opgelegde dieet: vindt het mensonwaardig!

Beeld: sgxl.nl

Een Britse man die een dieet door zijn arts opgelegd gekregen heeft, heeft ernstig hiertegen geprotesteerd. De man is er volstrekt oneens met zijn arts en ziet graag dat hij zelf kan bepalen wat hij wel en niet kan eten of drinken.

Furieus om opgelegde dieet

De 32-Jarige Britse Jason Holt weegt 300 kg en is de zwaarste man in Groot-Brittannië. Omdat hij recent oog in oog met de dood stond, is hij per direct op een vloeibaar dieet met een beperkt karakter gezet. Jason is bijna bezweken aan de gevolgen van overgewicht en moest daarom meteen kappen met het drinken van 3 liter frisdrank per dag. Alhoewel dit als een maatregel gezien kan worden om het leven van Jason te redden, vindt hij dit schandalig. Maar de situatie rondom Jason ontwikkeld zich op een hilarische manier. Vooral de voornemens van Jason om af te komen van zijn dieet zullen je verbazen.

YouTube @ Practical Health

Vindt het mensonwaardig

Bij Jason kan het niet in dat hij geen frisdrank meer mag nuttigen. Dit is best wel raar als je je moet bedenken dat de organen van Jason, afgelopen juni, het bijna hebben begeven. Van de arts mag Jason, maar 1.5 liter vloeistof innemen binnen een dag. Zoals eerder aangegeven is Jason allerminst blij hiermee. Om zijn zin te krijgen begint hij te dreigen dat hij de politie erbij zal halen. Hij eist dat het verplegend personeel hem meer drinken geeft, omdat hij vindt dat hij is uitgedroogd. De toestand van Jason is normaal omdat hij gewend was om veel vloeistof naar binnen te werken. Het is maar te hopen dat Jason snel tot het besef komt dat de opgelegde dieet gedaan is om hem in leven te houden.

Bron: sgxl.nl

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten