Menu
in

Man maakt zichzelf en vrouw belachelijk op huwelijk met zijn act

Man maakt zichzelf en vrouw belachelijk op huwelijk met zijn act

Beeld: Zita.be

Op een huwelijksfeest komen familie, vrienden en kennissen bij elkaar om getuige te zijn van een spectaculair evenement. In het verlengde hiervan wordt er feest gevierd en een gezellige tijd doorgemaakt. Een man die meende de gasten op een huwelijksfeest te vermaken, zette zichzelf en zijn vrouw belachelijk.

Man zet zichzelf en zijn vrouw belachelijk

In de video is te zien dat het gaat om een super gezellige feest. Iedereen geniet en maakt zich op om te kijken naar het schouwspel van de man. In de video zijn er twee vrouwen te zien die een ‘poort’ maken. Het ligt in de bedoeling dat de man op een unieke manier een glijding maakt tussen de twee. Alles lijkt in eerste instantie goed opgezet te zijn. De man is op een afstand te zien, waar hij zich opmaakt om een aanloop te nemen. In de video is er verder te zien dat de gasten ook op het punt van hun stoel gaan zitten om naar het geheel te kijken. Dat gezegd te hebben is iedereen klaar voor actie! Maar waar iedereen dacht het een spectaculaire act zou zijn, is het anders verlopen.

Maakt een overtreding op zijn vrouw

Wat er gebeurt is, is dat de man zich belachelijk gemaakt heeft. In zijn poging om tussen de twee vrouwen te glijden, heeft hij een ‘overtreding’ gemaakt op zijn eigen vrouw. Zijn voeten komen namelijk aan tegen de enkels van de vrouw. Wat er daarna gebeurt, is dat de vrouw heel hard op de grond beland. Uit de video valt duidelijk af te lezen dat dit niet de bedoeling was van de act. De man heeft zich hierna over de vrouw bekommerd. Gelukkig hebben zich geen ongelukken voorgedaan bij dit geval. Dat valt best wel mee.

Bron & Beeld: zita.be

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten