Menu
in

Man en dochter doen huwelijksaanzoek aan moeder maar gaat helemaal fout met verlovingsring

Beeld: YouTube @Caters Clips

Een aanzoek met een schattige peuter op een schilderachtige pier klinkt als de perfecte setting, toch? Maar voor één stel liep het bijna uit op een ramp toen de ring tussen de spleten van een pier in het water viel.

Mislukt aanzoek

Het zorgvuldig geplande aanzoek van Luke Aukuso uit Brisbane, waarbij dochter Harpie het doosje opende om de ring te onthullen, viel in duigen toen het bandje eruit gleed en door de spleten in het water viel.

“Kijk naar mama”, zegt Luke tegen zijn dochter in een video van het misgelopen aanzoek die op TikTok is geplaatst, voordat kreten als “Arghh!” en “Oh nee!” te horen zijn als de diamanten ring in de diepte valt. In paniek krabbelt Luke op om de ring te redden. Zijn string vliegt eraf terwijl hij in het water springt, terwijl de persoon die de scène filmt roept: ‘Je kunt niet springen, het is te ondiep.

Wanhopig

Wanhopig om de ring te redden en vol adrenaline zwom Luke snel onder de pier door en redde de verlovingsring. Zijn verloofde Stephanie deelde het nieuws dat hij de ring gelukkig had teruggevonden en vertelde volgers: “Het was een sprong van 6 meter in ongeveer 1 meter water bij eb, de adrenaline sloeg hem hard toe. Alles bleek perfect. De video eindigt met een duidelijk geleerde les als een van de deelnemers zegt: “Goed, laten we van de pier afgaan.

De video heeft meer dan 200.000 likes verzameld en de TikTok-gebruikers zijn het erover eens dat je beter geen aanzoek kunt doen waar een ring door de kieren kan vallen. ‘Note to self: don’t propose on floor with crevices that will swallow ur ring’, schreef een persoon. ‘Dit is waarom je kinderen niet betrekt bij een huwelijk of aanzoek’, merkte een tweede op. ‘Dit is waarom je nooit een aanzoek doet op een vlonder’, zei een derde.

Bron & Beeld: Dailymail

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten