Menu
in

Man betrapt op stelen van telefoons met doos op zijn hoofd

doos

Beeld: YouTube

Een man is onlangs gearresteerd nadat bewakingscamera beelden hem tonen, terwijl hij een winkel probeert te beroven met een doos op zijn hoofd.

Doos op hoofd

Een man is gearresteerd na een bizarre overval op een telefoonreparatiewinkel in Miami Gardens, waarbij hij op camera werd betrapt terwijl hij goederen stal terwijl hij een kartonnen doos op zijn hoofd droeg. De eigenaar van Irepair Tech deelde de video met NBC6, waarop te zien is hoe de man een kartonnen doos op zijn hoofd draagt, de glazen displays verbrijzelt en naar binnen reikt om de telefoons te grijpen.

Jeremias Berganza, de eigenaar van de winkel, vertelde aan NBC6 dat het incident rond 4 uur ’s ochtends op zaterdag plaatsvond, toen hij het gezicht van de man op de bewakingsvideo zag en begon te onderzoeken in de winkel plaza waar zijn bedrijf is gevestigd.

Slijterij

De ‘duvel in het doosje’ was al snel gevonden na tips van oplettende bezoekers die Berganza erop wezen dat de man zich nog steeds in de plaza bevond. Hij werd gevonden toen hij met zijn vrienden in een nabijgelegen slijterij aan het drinken was. Berganza belde het politiebureau van Miami Gardens en de man werd later gearresteerd.

De verdachte, geïdentificeerd als 33-jarige Claude Vincent Griffin, werd aangeklaagd voor diefstal met grote waarde, inbraak, vandalisme, bezit van cocaïne en verzet tegen een ambtenaar zonder geweld. Volgens Berganza heeft de dief 19 iPhones en meer dan 6 duizend euro aan contant geld gestolen, wat in totaal op ongeveer 12.800 euro uitkomt.

Bron: 9gag.com

Beeld: YouTube

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten