Menu
in

Man betaald niet voor full tank: rijdt daarna over benen van tankstation medewerker!

Man betaald niet voor full tank: rijdt daarna over benen van tankstation medewerker!

Beeld: Pexels

Soms heb je de neiging om je auto tank te verwennen en naar het pompstation te gaan om full te tanken. Dit dacht een man toen hij onlangs naar het pompstation is geweest en zijn auto full getankt heeft. Maar wat zou opmerkelijk is, is dat de man geen koper cent had om te betalen voor zijn full tank. Als dat nog niet genoeg was, reed hij over de benen van de dienstdoende pompstation medewerker.

Man tankt full en betaald niet

Het bericht is wereldkundig gemaakt door de politie van Groningen. Volgens de politie is er een melding binnen gekomen over een man bij een pompstation in Hoendiep, Groningen. Hij zou hebben doorgereden zonder te betalen nadat hij zijn auto had getankt. Een medewerker die toen de dienst had, probeerde de man te beletten om weg te rijden. Maar in zijn poging dit te doen, kwam die te vallen. De man reed daarna genadeloos over de benen van de medewerker. Het slachtoffer werd hulpeloos achtergelaten door de doorrijder. Het gebeuren heeft een negatieve impact gehad op het slachtoffer en omstanders die het hebben gezien.

Politie roept hulp in

In het bericht die de politie op zijn website heeft geplaatst, vragen ze de medewerking van de samenleving. Gelukkig zijn er camerabeelden beschikbaar die de politie goed zou kunnen gebruiken. Op deze beelden is het kentekennummer van de auto van de doorrijder duidelijk zichtbaar. Naast deze beelden worden getuigen ook gehoord om een slachtofferverklaring te kunnen opmaken. In het bericht richt de politie zich ook naar de dader toe. Hij wordt opgeroepen om zich aan te melden bij de politie. Aan de hand van de beelden lijkt het veel erop dat het een kwestie van tijd is voordat de man opgepakt wordt.

Bron: funx.nl

Beeld: Twitter @Politie Groningen

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten