Menu
in

Maak kennis met de vrouw die deze Halloween met een geest trouwde!

De presentatoren van This Morning, Holly en Phil, hadden op 31 oktober een interview met een aanstaande bruid die met een geest trouwde. Nee, maak je geen zorgen, je hersenen houden je niet voor de gek met Halloween. De bruid is inderdaad met een geest in het huwelijksbootje gestapt.

Getrouwd met geest op Halloween

Zangeres en songwriter Brocarde ontmoette haar overleden verloofde Edwardo vorig jaar voor het eerst, toen hij als verrassing bij haar thuis verscheen. Ze kreeg een relatie met de geest, die een Victoriaanse soldaat was. En deze Halloween zijn ze officieel getrouwd tijdens een spookachtige ceremonie. De bruid verscheen op 31 oktober in This Morning om haar aanstaande huwelijk te bespreken met Holly en Phil. En de presentatoren waren allebei verkleed om de gelegenheid te vieren.

Holly zat midden in een discussie over hoe Brocarde en Edwardo’s relatie zich ontwikkelde toen ze plotseling werd onderbroken door de gast, die geschokt naar adem snakte. We zouden waarschijnlijk tot de conclusie zijn gekomen dat er een spin in mijn ons kroop of iets vreselijks. Uiteindelijk kondigde Brocarde aan: “Hij is hier.”

Niet op de gastenlijst

Hoewel hij waarschijnlijk niet op de gastenlijst van This Morning stond, verscheen Edwardo toch. Brocarde gebaarde naar de presentatoren toen Holly vanachter een kussen vroeg “waar is hij?”, voordat zij wees en zei: “Zie je hem niet?”. Het feit dat het paar zich niet meteen naar de bruidegom had omgedraaid om hem te verwelkomen en te feliciteren met zijn huwelijk was waarschijnlijk voldoende bewijs dat ze dat niet konden, en de kijkers thuis helaas ook niet.

Veel kijkers reageerden op het segment en beweerden dat het “niet echt” was, hoewel dit niet de eerste keer is dat Brocarde haar verhalen over haar relatie deelt. De toekomstige bruid sprak eerder met Alison Hammond en Dermot O’Leary over haar verloofde en vertelde hoe een hand haar arm greep toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Vandaag vertelde Brocarde dat Edwardo “in het holst van de nacht de slaapkamer binnenstormde” toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, en dat hij communiceert door “sensaties door haar lichaam te sturen”. “Als hij in de buurt is, voelt het alsof ik word omarmd, als een soort warme knuffel, en als er dingen zijn waar hij echt heel ongelukkig over is, dan stuurt hij rillingen door mijn lichaam,” vertelde ze de presentatoren.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @This Morning

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten