Menu
in

Kunstinstallatie gaat totaal fout: werknemer wordt in regenboogkleurig schuim gedompeld

Beeld: YouTube @SWNS

Een kunstinstallatie waarbij een werknemer dompelde in eindeloze golven met een regenboogkleurig schuim liep heel bergafwaarts.

Regenboogkleurig schuim

Island of Foam: Versie XVIII van de Duitse kunstenares Stephanie Luening bestond uit het gieten van schuim door een straat in Greenwich, Londen. Maar de medewerkster werd een onverwachte held door haar positie in de straat vast te houden. Ze probeerde het schuim terug te vechten nadat het naar achteren was geblazen. Toeschouwers zeiden dat zij de hele show, die meer dan 20 minuten duurde, op haar plaats bleef.

Ze was blijkbaar niet in staat om te bewegen, omdat zij verantwoordelijk was voor het veranderen van de kleuren. De vrouw, die niet bij naam genoemd is, kwam aan het eind samen met de kunstenaar een buiging maken. Tom Davis, een student uit Londen, was in de buurt aan het winkelen toen hij het hilarische ongeluk op video vastlegde. Hij zei: “Het waaide niet echt toen het begon. “Het schuim ging de trap af, en plotseling, na vijf seconden, begon het allemaal te waaien.

Bron & Beeld: YouTube

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten