Menu
in

Jongen gebruikt robot om zijn universitair essay van 2000 woorden te schrijven: ‘Is met succes afgerond!’

Jongen gebruikt robot om zijn universitair essay van 2000 woorden te schrijven: 'Is met succes afgerond!'

Beeld: ladbible.com

Een jongen heeft een robot gebruikt om zijn universitair essay van 2000 woorden te schrijven. Dit essay heeft hij met succes ook ingediend en afgerond. Als student komt er een periode waar je de weg van de minste weerstand moet kiezen. Het gaat erom dat je je vakken behaald en soms zijn er manieren hoe je dit op een makkelijke manier kan doen.

Robot om zijn universitair essay te schrijven

Het kan eens voorkomen dat je enorme stukken tekst uit boeken moeten halen om een goed cijfer te halen. Hoewel het technisch vals spelen was, was er op zijn minst een bepaalde hoeveelheid moeite mee gemoeid. Kinderen hoeven tegenwoordig echter niet eens dat niveau van intelligentie te demonstreren, ze kunnen het gewoon door een robot laten doen. Pieter Snepvangers verliet vorig jaar de universiteit en nadat hij had gezien welke wonderen AI kon verrichten, besloot hij uit te zoeken of het gebruikt kon worden voor cursussen. Dus vroeg hij een docent aan een universiteit van Russell Group of hij het eindexamen mocht doen. Maar in plaats van de hele nacht door te brengen in de bibliotheek zoals de rest van het jaar, gaf hij de open source ChatGPT-software de opdracht om een essay van 2000 over sociaal beleid te schrijven. Wat het vervolgens in 20 minuten deed.

@brutamerica This new AI chatbot is producing human-like text responses to user-generated prompts. #chatgbt #ai #fyp ♬ original sound – Brut.

Met succes afgerond

De bot slaagde er niet alleen in om een samenhangend argument samen te stellen, maar heeft ook ervoor gezorgd dat de essay met succes is afgerond. De 22-jarige, die over zijn ervaring voor ‘The Tab’ schreef, zei: “Ik vond een redelijk prestigieuze Russell Group-universiteit en vroeg een van de docenten of ik zijn laatstejaarsexamen sociaal beleid mocht afleggen om te zien of ChatGPT echt zou kunnen werken. Pieter zei: “Ik wilde weten welk cijfer ik kon krijgen en of hij zou zien dat het essay door een bot was geschreven.”

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @brutamerica

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten