Menu
in

John Wick: Chapter 4 duurt bijna drie uur en is de langste in de filmreeks

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 zal bijna drie uur (twee uur en 46 minuten) duren. En het wordt dus de langste film in de filmreeks. Regisseur Chad Stahelski vertelde de krant in november al dat het vierde hoofdstuk het langste zou worden.

John Wick: Chapter 4 eerste deel

Het eerste deel duurde 101 minuten, terwijl de twee vervolgen respectievelijk 122 en 131 minuten duurden. Stahelski voegde eraan toe dat hij de frustratie over lange films wel begrijpt, maar dat het de moeite waard zou zijn. Hij vertelde Collider: “We hebben een langere film geschreven. We hebben een grotere film geschreven. En ook nog een langer script. We hebben minstens een derde meer scènes geschreven dan de vorige. “En we verwachten dat het meer zal zijn. Dat hebben we altijd verwacht.

Nadat de Super Bowl was afgesloten, gaf Lionsgate de laatste teaser vrij, terwijl het aankondigde dat de ‘Wick Week’ – waarin de studio elke dag nieuwe exclusives heeft uitgebracht eindelijk aangebroken is. “Game over?” Lionsgate tweette. “Niet echt. Wick Week begint nu.”

Fans wachten al geruime tijd

Fans wachten al geruime tijd op het volgende deel na de release van John Wick: Chapter 3 – Parabellum terug in 2019. Terwijl de fijnere details over de plot onder de pet worden gehouden, hebben de producenten geplaagd: “Met de prijs op zijn hoofd steeds hoger, neemt de legendarische huurmoordenaar John Wick zijn strijd tegen de Hoge Tafel wereldwijd als hij de machtigste spelers in de onderwereld opzoekt, van New York naar Parijs naar Japan naar Berlijn”.

Dit klinkt episch. Fans zullen blij zijn te weten dat Keanu Reeves de titelrol zal hernemen en Ian McShane terugkeert als Winston, en Lance Reddick als Charon. Zij krijgen ook gezelschap van Bill Skarsgård, die The Marquis de Gramont speelt, een lid van de High Table wiens positie wordt uitgedaagd door John Wick, Shamier Anderson als The Tracker, Laurence Fishburne als The Bowery King, en Clancy Brown als The Harbinger. John Wick: Chapter 4 staat gepland voor 24 maart.

Bekijk de trailer hieronder als je dat nog niet hebt gedaan:

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten