Menu
in

Influencer laat veel stof doen opwaaien door zonder kleren voor kathedraal te poseren

Influencer laat veel stof doen opwaaien door naakt voor kathedraal te poseren

Beeld: YouTube @ Pasitanonews TV

Zonder kleren poseren is op zich geen probleem. Toch moet er wel voor gewaakt worden, waar er een shoot zonder kleren genomen wordt, anders kan dit krenkend overkomen bij sommige delen van de samenleving. Min of meer is dit hetzelfde wat een influencer kortgeleden gedaan heeft. Zij heeft de wind van voren gekregen, omdat ze zonder kleren voor een kathedraal is gaan poseren.

Zonder kleren poseren

In een video die op YouTube geplaatst is, is een influencer te zien die zonder kleren aan het poseren is. Dit alles gebeurt voor de Italiaanse Kathedraal Sint-Andreas in het stadje Amalfi. Het is duidelijk te merken dat de vrouw schaars gekleed is op de trappen van het RK-gebouw. Iemand die dit zag gebeuren legde snel wat beelden vast. Toen het op Social media gedeeld werd, was het duidelijk wat men ervan vond.

YouTube @ Positano News TV

Afkeurenswaardig

De verschillende reacties die je kon lezen waren duidelijk negatief beladen. Mensen konden zich namelijk niet voorstellen dat de influencer zo een actie heeft ondernomen. Iemand die wat over het voorval wilde zeggen, reageerde als volgt: “Uit de kleren gaan voor een prominente kathedraal is gewoonweg vulgair en verwerpelijk. Ze moest zich schamen!” Iemand die een meer tactvolle mening over het geval geuit heeft, zei het volgende: “Het schandalige hieraan is niet dat ze een shoot zonder kleren doet, maar dat ze de gevel van een kerk als achtergrond gebruikt”. De actie van de influencer werd door de lokale politie stop gezet. Verder heeft ze ook een boete opgelegd gekregen van de autoriteiten. Zoals een van de social media gebruikers het al had aangegeven is er op zich niets mis met een shoot zonder kleren. Waar het wel een probleem wordt is wanneer je dit doet met op de achtergrond een kerk.

Bron: zita.be

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten