Menu
in

Grease de musical binnenkort weer te zien in het theater

Beeld: YouTube @ Movie Trailer Monkey

De film Grease is een klassieker uit 1978 en we moeten best wel toegeven dat we nog steeds verdrinken in de blauwe ogen van Danny Zuko. En ja, voor de liefhebbers van Grease hebben we goed nieuws, want Grease de musical is binnenkort weer te zien in de theaters!

Grease de musical

Grease vertelt over de liefde tussen het brave meisje Sandy en de stoere hunk Danny. Het stuk werd voor het eerst opgevoerd in 1972 en bevat talrijke hits zoals Greased Lightning, You’re The One That I Want en Hopelessly Devoted. Grease werd wereldberoemd met de filmversie uit 1978, met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen. En de musicalproducent Albert Verlinde heeft wat goed nieuws voor Nederland. De musical zal namelijk voor de derde keer te zien zijn in de Nederlandse theaters. In 2006 en 2015 was de musical al te bewonderen en het staat opnieuw gepland om in maart 2023 in de theaters te verschijnen. En ja, je hoeft helemaal niet ver te reizen om de musical te zien, want het wordt een ‘rondreizende musical’. Dus hoogstwaarschijnlijk zal de cast ook een stop maken bij een theather bij jou in de buurt.

De cast

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen zullen overnemen van John Travolta (als de hotte Danny Zuko) en Olivia Newton-John (als de bloedmooie Sandy) op. De hoofdrolspeler in 2006 waren Jim Bakkum en Bettina Holwerda en in 2015 Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch. Wij zullen je op de hoogte blijven houden!

Bron: Cosmopolitan

Beeld: Beeld: YouTube @ Movie Trailer Monkey

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten