in

Google Street view lost mysterieuze verdwijning van bejaarde vrouw na 2 jaren op

Google Street view lost mysterieuze verdwijning van bejaarde vrouw na 2 jaren op
Beeld: rtlnieuws.nl

Een mysterieuze verdwijning van iemand kan de politie soms met veel moeite oplossen. Daarnaast bestaat de kans dat de politie ook geen oplossing kan aandragen. Maar door de verschillende ontwikkelingen die zich hebben voorgedaan is de situatie nu anders.

Mysterieuze verdwijning

De vrouw die als vermist werd opgegeven heet Paulette Landrieux. Ze was 83 jaar en afkomstig uit de Belgische Andenne in Wallonië. Toen de politie de melding binnen kreeg hebben ze meteen een opsporingsbericht doen uitgaan. In het bericht hebben ze de hulp van de samenleving ingeroepen om uit te kijken naar een ‘mogelijk verwarde vrouw’. Er werd massaal een zoekactie naar haar begonnen en werd haar woning afgekamd. Dit alles mocht niet baten en de vrouw werd niet gevonden. Nadat de verschillende acties niets opleverde, zou het Openbaar Ministerie in Namen deze zaak officieel afsluiten. Maar er zou schot in de zaak komen, omdat iemand per toeval snuffelde op Google Street view. Het mooie ervan is dat dit daadwerkelijk een oplossing zou aandragen.

Hulp van een betrokkene

Iemand die nieuwsgierig was naar de vermissing besloot om op Google Street view te kijken naar het huis van de vrouw. De betrokkene kwam tot een opmerkelijke ontdekking. Op Google Streetview zijn er namelijk beelden van de vrouw ontdekt. De beelden tonen de vrouw die de straat oversteekt, richting de tuin van haar buurman. Nadat de politie hiervan op de hoogte is gesteld, zijn ze meteen ernaar toe gegaan. De tuin van de buurman werd onderzocht en het lichaam van de vrouw werd daadwerkelijk gevonden. Het vermoeden bestaat dat de Google-auto beelden heeft vastgelegd op de dag dat de vrouw vermist werd. De credits van de vondst mogen dus gerust aan Google Streetview worden gegeven.

Bron: rtlnieuws.nl

Beeld: lavenir.net

Vrouw beweert dat ze door de douane werd vastgehouden omdat ze ’te mooi’ was

Jonge fan kwam er op de harde manier achter dat je Hasbulla nooit moet aanraken