Menu
in

Dronken man protesteert nadat de toegang hem geweigerd wordt bij hotel

Beeld: Pixabay

De Premier Inn, een hotel in het Verenigd Koninkrijk kreeg zondag te maken met een dronken man die klaarblijkelijk een glaasje teveel op had. De toegang werd hem geweigerd, niet om deze reden, maar de man had helaas geen boeking bij het hotel!

Dronken

Toen de beschonken man hoorde dat hij niet naar binnen mocht, begon hij zodanig tekeer te gaan en te protesteren. Om zijn protest nog dramatischer te maken besloot hij toen voor het hotel op stoep te gaan liggen.

De politie was er snel bij die de man aansprak om op te staan en te vertrekken omdat hij voor het verkeerde hotel lag. Zo vriendelijk als ze waren brachten de agenten hem naar het juiste hotel waar de man kon ontnuchteren.

afbeelding: Pexels

Oversteken

De politie kreeg zondag een melding binnen van de dronken man die op de stoep voor een hotel lag. Op Twitter lieten zij later hun volgers weten dat de man weer veilig en wel in zijn eigen hotel lag, nadat ze hem geholpen hadden om de weg over te steken.

De man zal uren later nadat hij zijn roes had uitgelaten ongetwijfeld wakker geworden zijn met een barstende hoofdpijn, en misschien wat schaamte dat hij zich vergist had in het hotel, wat achteraf gewoon aan de overkant bleek te zijn.

bron: Ladbible

Beeld: Pexels

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten