Menu
in

Donkere Alien verwijdert huid aan zijkant van hoofd om zijn bijnaam te spellen

Donkere Alien verwijdert huid aan zijkant van hoofd om zijn bijnaam te spellen

Beeld: Instagram @the_black_alien_project

Je bent waarschijnlijk al bekend met de donkere Alien. Ja, hij is de Fransman die lichaamsdelen heeft geamputeerd en zichzelf van top tot teen heeft getatoeëerd in zijn zoektocht om te transformeren in een … nou ja, donkere alien. En nu verwijdert hij zijn huid aan de zijkant van zijn hoofd om zijn bijnaam te spellen.

Huid afsnijden

Anthony Loffredo heeft zijn zoektocht om een ​​buitenaardse levensvorm te worden nu een tandje bijgezet. Hij heeft de huid van zijn schedel gesneden, waardoor het bloedige woord ‘alien’ aan de zijkant van zijn hoofd is geëtst. Loffredo pronkte vorige maand met zijn nieuwste lichaamsaanpassing op Instagram. En het is onnodig om te zeggen dat veel van zijn 1,3 miljoen volgers zich een beetje preuts voelden. Onder de videopost schreef een persoon: “Bro waarom? ” Een ander zei: “Wtf”, terwijl een derde schreef: “Kerel, dat ziet er gevaarlijk uit.” Andere opmerkingen waren ‘nee waaaaayyyyy’, ‘wreed’ en ‘dit is te veel’.

Pronken

Bijna twee weken later pronkte Loffredo opnieuw met zijn hoofdwond en onthulde hij dat het woord ‘alien’ nog steeds felrood is terwijl hij poseert op een balkon. Loffredo heeft zijn lichaam sinds zijn 27e aangepast. En afgezien van het feit dat hij het grootste deel van zijn lichaam met zwarte inkt heeft getekend, heeft hij tot nu toe ook twee vingers afgesneden en zijn bovenlip verwijderd. Loffredo heeft eerder toegegeven dat zijn intense transformatie hem ervan heeft weerhouden een baan te vinden. Iets wat hij toeschrijft aan het feit dat mensen hem gewoon ‘niet begrijpen’. Sprekend op dezelfde podcast, deelde hij: “Dit soort verandering, het is niet alleen een tatoeage, het is iets groters.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @the_black_alien_project

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten