Menu
in ,

Domme dieven zuigen diesel uit een bus: blijkt urine en meer uit de septic tank te zijn

Beeld: Pexels

Als kind is een van de eerste dingen die je leert niet te stelen. Je moet gewoon je vingers weghouden van wat niet van jou is, heel simpel, eerlijk gezegd. Maar er zijn altijd mensen die hun vingers niet in bedwang kunnen houden. Wat echter ongelooflijk leuk is, is dat deze mensen vaak in de problemen komen, en soms in de meest gênante situaties. En dat is precies wat ze verdienen! Dat was het geval voor deze Australische dieven, die probeerden diesel te stelen uit een geparkeerde toeristenbus.

Dieven proberen diesel over te hevelen

Dieven worden niet beschouwd als het meest intelligente deel van onze samenleving, ze passen precies onder politici. Het hele principe om geen onderscheid te kunnen maken tussen wat van jou is en wat van anderen is, is al behoorlijk dom, maar de dieven van ons verhaal tillen het naar een heel nieuw niveau. Deze krankzinnige gebeurtenis vond plaats in Laverton, een voorstad buiten Melbourne, in Australië. De dieven probeerden midden in de nacht diesel, die allesbehalve goedkoop is, te stelen uit een geparkeerde toeristenbus. De dieven slopen achter het voertuig, alles verliep volgens plan. De volgende stap was het aansluiten van de slang op de tank waarin (naar zij dachten) de waardevolle vloeistof zat.

Beeld: Pexels

De smaak van pis en poep

De dieven beseften echter hun grote fout toen ze probeerden om de diesel over te hevelen. Het zal niemand verbazen dat ze de slang op de verkeerde tank hadden aangesloten. In plaats van diesel uit de bus te hevelen, kregen deze onnozele dieven iets heel anders. Ze hadden de slang aangesloten op de septische tank, waar de bus alle pis en uitwerpselen bewaart.

“We kunnen ervan uitgaan dat ze zich snel hebben teruggetrokken, met een bittere smaak in de mond,” zei brigadier Heath Soutar van de politie van Laverton, die zich met de zaak bezighoudt, tegen The West Australian. Sen. Sgt. Heath Soutar wijst erop dat zelfs als ze op zoek zijn naar de verdachten, ze “absoluut geen interesse” hebben in het terugkrijgen van de gestolen goederen.

Bron: The laughclub

Beeld: Pexels

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten