Menu
in

Dit zijn de nieuwe Netflix-films en series die in september 2022 uitkomen

Beeld: YouTube @Netflix

De maand september vangt over een paar dagen aan. En Netflix heeft weer een paar leuke films die ze zullen toevoegen aan hun collectie. In dit artikel is er een beknopt lijstje van de verschillende nieuwe films die uitkomen. Wellicht kun je uit het lijstje een film kiezen die het kijken waard is.

Check hieronder de nieuwe Netflix-films die in september uitkomen:

#1 Love in the Villa

The Vampire Diaries ster Kat Graham en The Umbrella Academy ster Tom Hopper spelen een cruciale rol in de romantische komedie film Love in the Villa. De film gaat over een dame die vrijgezel is. Tijdens een trip naar Italië komt ze tot de ontdekking dat haar villa dubbel geboekt is: zij en een knappe Britse man. Wil je weten hoe het verhaal zich voltrekt? Kijk dan op 01 september naar Love in the Villa.

https://youtu.be/FdS5qAF-Qr0
YouTube @Movie Story

#2 Do Revenge

De tienerkomedie film Do Revenge is een film waarbij de sterren Maya Hawke en Camila Mendes een samenwerking aangaan. Deze film heeft zeker een spannende insteek en zorgt zonder meer ervoor dat je zult genieten. Aan de basis van deze film staat Jennifer Kaytin Robinson. Zij is de grote naam achter de populaire Netromantische komedie Something Great. Do Revenge is vanaf 16 september te zien.

#3 Blonde

Blonde kan misschien wel gerekend worden tot een van de films die velen naar uitkijken. In deze film schitter Ana de Armas als een Hollywood-icoon. De film heeft de krantenkoppen gehaald vanwege zijn zeldzame NC-17-classificatie. Maar wat vast staat dat het zeker een leidende rol zal hebben als het op 28 september in première gaat. Dit zijn maar 3 films die opgenomen zijn in het lijstje, maar er zijn zeker nog meer en je kunt ze allemaal bekijken!

Wij hebben namelijk de top 3 op een rijtje gezet, maar indien je nog interesse hebt in een aantal leuke series, dan kan je de lijst via deze website bekijken.

Bron: netflixlife.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten