Menu
in

Dit is de real life Peter Griffin van de Family Guy comedyserie!

Wat zou jij ervan vinden om als cartoon door het leven te gaan? Kijk maar naar deze ‘real life’ Peter Griffin die het zo’n aanlokkelijk idee vindt dat hij er vol voor is gegaan. En ook nog met groot succes.

Waar het allemaal begon

Er was eens een man die het leuk vond om zich te verkleden als een personage uit een animatieserie. Hij besloot om naar de New York Comic Con 2012 te gaan als een ‘western’ versie van het karakter: Ghost Rider. Wat blijkt, dat kostuum was niet voor hem gemaakt en hij kreeg een hitteberoerte.

Hij besloot na zijn ‘flaming hot adventure’ dat hij Ghost Rider misschien toch niks voor hem was, aangezien hij op het punt stond om daadwerkelijk in een Ghost te veranderen….

Robert (dat is zijn naam trouwens Robert Franzese) besloot de volgende dag van de Comic Con  om, maar iets comfortabelers te dragen. Hij kwam toevallig het shirt en de broek tegen van de enige echte Peter Griffin in zijn kast. “I just happened to have everything, it was like the planets aligned. Everything was in the house”

https://www.youtube.com/watch?v=s0At6I-iUks&t=6s

Groot succes voor real life Peter Griffin

Blijkbaar was een real life Peter Griffin precies wat deze wereld nodig had. Robert heeft al bijna 612.700 volgers op TikTok, 60.400 op Instagram en 263.000 abonnees op YouTube. In seizoen 17, aflevering 16 (uitgezonden in 2019) maakt onze Robert zijn entree. We zullen helaas niet verklappen wat er nou echt gezegd wordt, dat mag je allemaal zelf ontdekken in de video hieronder:

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten