Menu
in

Dit is alles wat je moet weten over de House Of The Dragon: releasedatum, cast en trailer van de prequel van Game of Thrones

Beeld: YouTube Sky TV

Game of Thrones is dan wel afgelopen in 2019, maar er is nog meer van het verhaal te vertellen. De fans kunnen zich nu schrap zetten voor een nieuwe serie genaamd: House of the Dragon. House of the Dragon is een prequel op de immens populaire show en is klaar om Game of Thrones-fans te verbazen met een all-star cast.

House of the Dragon

De House of the Dragon is net als Game of Thrones ook gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van schrijver George R. R. Martin. De trailer speelt zich 200-300 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en introduceert de hoofdpersonages in de serie. Met glimpen van drakeneieren en bekende familienamen zal er genoeg zijn om fans van de fantasieserie enthousiast te maken. De trailer sluit af met de regel: “Geschiedenis herinnert zich geen bloed, het herinnert zich namen”. In de serie zullen we een aantal bekende gezichten tegenkomen zoals Matt Smith, die gespeeld heeft in Doctor Who en The Crown (waar hij de eerste twee seizoenen Prins Philip speelde). Verder zijn ook Oliva Cooke (The Quiet Ones), Rhys Ifans (Notting Hill) en Bill Paterson (Fleabag) te zien in de nieuwe serie.

Releasedatum

Games of Thrones fans hoeven niet meer langer te wachten, want HBO Max heeft bekend gemaakt dat de serie op 22 augustus te zien zal zijn op het streamingplatform. Als we het moeten hebben over het eerste seizoen van de House of the Dragon bestaat die namelijk uit tien aflevering.

Bron: Cosmopolitan

Beeld: YouTube Sky TV

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten