Menu
in

Dierenliefhebber transformeert puppy in Pokémon

Mensen verliezen het door dierenliefhebber die puppy in Pokémon veranderd

Beeld: TikTok Account @gabrielfeitosagrooming

Mensen op het internet raken niet uitgesproken over een puppy die door zijn baas in een echte Pokémon is veranderd. De baas van de 8 maanden oude puppy, Gabriel Feitosa, heeft een video gedeeld waar te zien is hoe hij de transformatie op gang brengt.

In Pokémon veranderd

In de video kun je duidelijk zien hoe deze dierenliefhebber zijn witte poedel in een Pokémon verandert. Nadat hij klaar was leek het erop alsof zijn puppy een oranje jasje met zwarte strepen aan had. Met veel verbijstering keken zijn volgers naar de video. Eentje schreef het volgende onder zijn video: “OMG, dit ga ik letterlijk doen zodra ik het onder de knie hebt.” Een andere persoon deed het volgend verzoek: “Doe je dit ook voor andere mensen hun honden?”

@gabrielfeitosagrooming Edea my 8 month old puppy just got her first haircut. And of course it can’t be nothing less then a epic #pokemon 🔥 #standardpoodle #doggroomer #poodle ♬ Pokemon Theme Song – The Hit Crew

Extra service

Volgens de website van Feitosa biedt hij verschillende diensten aan om je hond een creatieve look te geven. Dat hij zijn puppy in een Pokémon veranderd heeft, is een van zijn reguliere werkzaamheden. Recent heeft Feitosa een video op TikTok gepost waar hij luipaardvlekken op een andere rashond aanbrengt. Elke keer raken zijn 1.2 miljoen volgers bevangen door zijn werken.

Verdienen

In een interview met the Mirror gaf Feitosa aan dat hij door zijn diensten graag de grenzen wil verleggen. Om een hond een creatieve look te geven vraagt hij tussen de € 474,3 en € 948,61. Aan de hand van wat de voorkeuren en wensen zijn van de eigenaar, kan de prijs verschillen. Feitosa gaf verder aan dat hij werkt met gebruiksvriendelijk producten voor honden.

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok Account @gabrielfeitosagrooming

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten