Menu
in

Deze vrouw heeft de grootste zitkussen ter wereld

Beeld: YouTube @Reel Truth Documentaries

We hebben allemaal verschillende omgevingen, interacties en algemene ervaringen gedurende het hele leven. Ieder mens is mooi op zijn eigen manier, en dat contrast maakt de wereld zo kleurrijk en lieflijk. Een van deze mensen is Mikel Ruffinelli, de vrouw met de werelds grootste zitkussen.

Grootste zitkussen

Mikel Ruffinelli woont aan de westkust met haar vier kinderen en echtgenoot Reggie. Tot nu toe valt niets op aan haar leven, maar deze vrouw is een wereldrecordhouder. Met haar heupen van ongeveer 8 voet in omtrek, heeft ze de grootste achterwerk op aarde. Het wordt extra opmerkelijk, omdat Mikel’s lengte slechts 5’3 is. In de serie Reel Truth Documentaries vertelt ze over haar leven. “Ik ben extreem. Ik heb een extreem fysiek. En ik houd van mijn rondingen, ik hou van mijn heupen, ik hou van mijn attributen”, zegt ze, die lijkt te genieten van haar leven. Het lijdt ook geen twijfel dat ze geniet van haar gigantische kont, ook al brengt dat wat uitdagingen met zich mee. “Om op te staan, door kleine ruimtes te lopen, te gaan zitten. Er zijn een paar uitdagingen”, zegt ze.

Ze past niet in een normale auto

Ze verdient voornamelijk de kost als levenscoach en als model, maar wanneer de moeder van vier kinderen van 400 pond zich door het familiehuis moet verplaatsen, moet ze op verschillende plaatsen opzij gaan om zich te verplaatsen, omdat de gangen niet breed genoeg zijn voor haar. Het is ook onmogelijk om de douchedeur te sluiten. En Mikel, die dagelijks ongeveer 5.000 calorieën verbruikt, past niet in een gewone auto. “Ik heb mijn trucjes”, zegt ze opgewekt over deze obstakels.

Als houder van ’s werelds grootste kont moet ze vanwege de grotere ruimte een badkamer voor gehandicapten gebruiken. Ze neemt ook altijd een speciale stoel mee van huis, omdat openbare zitplaatsen niet altijd de ruimte kunnen bieden die ze nodig heeft. “Ik zoek vooral plekken waar ik echt kan zitten.”

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @Reel Truth Documentaries

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten